2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من با نکست پلاس ساختم اماالان بااون نمیشه ساخت دوتاازموبوگرامام باشماره مجازیه😊البته دیدم چندتانرم افزارتوکانالا که نوشتن واسه ساخت شماره مجلزی امااوناروامتحان نکردم

اگه میتونید رذهنمایم کنید ممنون میشم

خب تو گوگل یا کانالایی که نرم افزارهاهس سرچ میکنی نرم افزارساخت شماره مجازی بعدروش ساختشم بااون نرم افزارتو نت نوشته انجام میدی میسازی هردفعه هم بایه نفرافزارمیشه ساخت یادمه من چندتارودانلودکردم تااخرش بانکست پلاست تونستم بسازم امابعدش دیگ نشد بااون بسازم 

یه دو سه نفرمیشناسم میسازن به من مجانی دادن واسشون تبلیغ کردم😊تو تل گرام کانالایی که شماره مجازی میسازن هس بعضیاشون دوتومن میگیرن یابعنوان جایزه میگن اگ تعدادمون انقده نفرشه شماره مجازی میدیم ولی خب امنیت نداره این شماره ها باید کددومرحله ای واسشون گذاشت وگرنه میبینی کسایی دیگ تواکانتتن وپیاماتومیخونن😕

میدونم ولی خب چرا به مخاطبا پیام نمیشه داد میگه جز مخاطباتون نیستن در صورتی که هستن

خب چون ریپورته این شماره ها قبلااستفاده شده ان بعداینک توهم ازش یه مدت استفاده نکنی خودبه خود میدنش به کس دیگ نفرقبلی حتما خیلی پی وی رفته ریپورت شده اکثراین شماره هاتایه مدت ریپورتن

میدونم ولی خب چرا به مخاطبا پیام نمیشه داد میگه جز مخاطباتون نیستن در صورتی که هستن

شماره تو روهم باید اون کسی بهش پیام میدی سیوکرده باش ودرکل باید اول کس دیگ بعت پیام بده که توبتوتی جوابشوبدی