2777
2789

من دستم و همیشه هر دو سه روز ژیلت میزدم چندسال و اوکی بود همیشه صاف و سفید ... چند وقت پیش واکنش داد. اپیلیدی ردم اولش سفید خوب بعد دوسه باره موها میخواد دراد همه نوک نوک سیاه میشه زیر پوست گیر میکنه دارم دیوونه میشم ناخن بکم میزنم زخم شده همه گفتم درک ژیلت بزنم افتضاح تر شده نگید لیزر نه شرایطشودارم نه دلم راضی میشه فقط یه پماد یا راهکار بدید بااینکه راحت زیر پوستیادراد همون اپیلیدی کنم دستم داغون نشه ..‌..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موبر همش یه روز تمیزه موهای دستم ضخیم شده نمیتونم اپیلاسیون مث همون میشه

من همیشه میرم اپلاسیون اپلاسیون با موم کنسروی اون‌سبزاهست دائم خیر فرق میکنه ریشه شو‌ درمیاره تو هرچیزیو ریشه شو‌بکنی ضعیف میشه دیگه من کل بدنمو‌اپلاسیون میکنم خیلییییی دیر درمیاد که هیچ به‌مرور ضعیف میشه خیلی کمرنگ میشن حتی کرکی میشن امکان نداره با اپلاسیون مو‌ضخیمتر بشه مگه اینکه طرف مرض هورمونی مردانه داشته باشه

من همیشه میرم اپلاسیون اپلاسیون با موم کنسروی اون‌سبزاهست دائم خیر فرق میکنه ریشه شو‌ درمیاره تو هرچ ...

مرض هورمونی چیه خب مشکله یه سری دارن 😐دارم میگم زیر پوستی میشه که سیاه دیده میشه اپیلیدی هم از ریشه میکنه میخواستم یه پماد یا چیزی باشه که زیر موستیارو رفع کنه بتونم همین اپیلاسیون ایناکنم

مرض هورمونی چیه خب مشکله یه سری دارن 😐دارم میگم زیر پوستی میشه که سیاه دیده میشه اپیلیدی هم از ریشه ...

خب من قشنگ برات شرح دادم باید صبر کنی کامل دربیان پماد موبر هم هست کرم موبر اسپری موبر خواستم بگم اپلاسیون عالیه مثل لیزر عوارض نداره

خب من قشنگ برات شرح دادم باید صبر کنی کامل دربیان پماد موبر هم هست کرم موبر اسپری موبر خواستم بگم اپ ...

واقعا لیزر عوارض داره هیلی دوسدارم برم ولی دلم نیست 

بعد این اسپری موبراینا چیه خوبه

واقعا لیزر عوارض داره هیلی دوسدارم برم ولی دلم نیست بعد این اسپری موبراینا چیه خوبه

ولله من خوندم که اشعه هست و اینکه منفذ و سوراخ مو رو می بنده و نمیزاره پوست خروجی داشته باشه و مرضو درده اضافیه هرچیه خلاصه از سوراخه بیاد بیرون و اضافیا برمیگردن داخل خود بدن دیگه نمیدونم.

اسپری اینا سطحی مو رو درمیارن از ریشه نیست اپلاسیون خیلی راحته از ریشه درمیاد دیر رسد میکنه و به‌مرور موها کمو کمتر میشن خودت چقد پرمویی بگو؟

ولله من خوندم که اشعه هست و اینکه منفذ و سوراخ مو رو می بنده و نمیزاره پوست خروجی داشته باشه و مرضو ...

پرموم همیشه ام زیلت ردم ضخیم شده دردم زیر پوستی دارم الان گریه میکنم دلخوشیم یه دست سفید و قشنگم بود اونم همش دارن میپوشونم میخوام یه راهی باشه راحت از زیر پوستی دراد هم اپیلاسیون هم امیلیدی بعدش اینطور میشه 

پرموم همیشه ام زیلت ردم ضخیم شده دردم زیر پوستی دارم الان گریه میکنم دلخوشیم یه دست سفید و قشنگم بود ...

نه برو یه جایخوب واسه اپلاسیون اصلا اینجوری نمیشه من مومو وقتایی که معطلم خودم درست میکنم یا یه موم‌بخر یه کمیشو امتحان کن پوستت حساسه

نه برو یه جایخوب واسه اپلاسیون اصلا اینجوری نمیشه من مومو وقتایی که معطلم خودم درست میکنم یا یه موم‌ ...

الان هزینه موم و آرایشگاه چقدر میشه برا شما من یه پامو تا زانو انداختم کلی مصرف شد نمیصرفه کل بدن گفتم حداقل خودم بندازم تمیز میشه و خوب و کم ولی زیر پوستیشو چیکارکنم اخهه

الان هزینه موم و آرایشگاه چقدر میشه برا شما من یه پامو تا زانو انداختم کلی مصرف شد نمیصرفه کل بدن گف ...

من کل بدن حتی پشت تابستون گفت۶۰۰ چند وقت یه بار میرم عالی میزنه درست نمیزنی بزن نت سرچ کن ببین دیگه جوری بزن زیر پوستی درنیاد

خواهش میکنم اصلا بلدی موم‌بزنی میشه بگی؟ روششو موی زیرپوستی هم باید لیف بزنی که دربیاد زودتر بعد درس ...

اره ولی دستو اپیلیدی کردم لیفم خوب آره تو حموم بعدش کیسه بازد طور خاصی زد؟؟