2777
2789
عنوان

نی نی یار

47 بازدید | 4 پست

دوستم چندوقت پیش تعلیق زرد شده اکانتش ، زده بخاطر فحاشی و توهین در صورتی که تازه عضو شده بود و اصلا تاپیک خاصی نزده بود یا کلا با کاربری دعوا نکرده بود :|

بعد بهش گفتم اسکرین بده ، حتی جلوی توصیه نی نی یار هم اون پیام توهین امیز رو ننوشته بودید :|

چرا تعلیقش کردید میشه اکانتشو باز کنید :| یعنی چی واقعا :| بی دلیل تعلیق میکنید بیچاره رو 

@niniyar

اکانتش اینه : @اردک_جونی‍ 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

@niniyar‍ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه :) خوشحال میشم اگه امضامو دیدی برای قبولی تو رشته و دانشگاه موردعلاقم یه صلوات برام بفرستی :) اگه فرستادی بهم بگو تا برات توحید بخونم دوست قشنگم

سلام پستاشون تو پنل دیگه تایید نشد یه تاپیک بوده میخوام مادر بزرگم رو فش کش کنم احتمالا اون مورد داشته

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام پستاشون تو پنل دیگه تایید نشد یه تاپیک بوده میخوام مادر بزرگم رو فش کش کنم احتمالا اون مورد داش ...

اره اتفاقا گفت ولی گفت اصلا پستش تایید نشده که بخواد تعلیق بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره اتفاقا گفت ولی گفت اصلا پستش تایید نشده که بخواد تعلیق بشه

اگر پستی مورد داشته باشه که تایید نمیشه قبل از تایید کاربری بسته میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت