2777
2789
عنوان

علت تب مداوم بچه پنج ساله چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 145 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا تندتند میبرین حموم یا بدنش رو میشورین. یکی دو ماه، هفته ای فقط یه بار حموم ببرین. زیاد تو آب ...

حموم میبردم تب میکنه،الان یک هفته ست نمی‌بریم که تب نکنه ،دوباره کرد ،نمیدونم دیگه

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
شما بگو آب داغ؛ من میگم شست و شوی زیاد با آب، بدن رو ضعیف میکنه چه گرم باشه و چه سرد.خدا بچتون رو حف ...

کی با اب داغ میشوره

پس چطور دکترا نمیفهمن؟اصلا نه تو عکس معلوم‌میشع نه تو هیچ آزمایشیتخمه یه استخون کوچیک هسته میوه و .. ...

عزیزم من عمه ی خودم بچه هاشو همیشه میبره و اعتقادم داره ، ولی من نظرم اینه که وقتی پیدا نیست بعنی نیست و به خاطر تلقین اینجور میشه ، 

اینا تو جیبشون یه عالمه پسته بادوم ، استخون ، تخمه شن ماسه دارن بعدم میگن اینا این گیر کرده بود 

توی سیبری با آب یخ که نمیره حمام که دمای بدن افت کنه ، بچه ی من از نوزادی تا الان هر شب قبل از خوابش ...

شما بگو آب داغ؛ من میگم شست و شوی زیاد با آب، بدن رو ضعیف میکنه چه گرم باشه و چه سرد.

خدا بچتون رو حفظ کنه ولی ده سال دیگه عوارضش رو میبینید که امیدوارم این کارتون رو ترک کنید و عوارضش رو نبینید.

عزیزم من عمه ی خودم بچه هاشو همیشه میبره و اعتقادم داره ، ولی من نظرم اینه که وقتی پیدا نیست بعنی نی ...

همه کسایی که مخالفن حرف شما رو میزنن

ولی من خودم چیزی که از گلوی بچه ام درمیاد رو میدیدم 

بچه رو نمیبره پشت پرده بعد بیاره بگه این تو گلوش بود که!!!

جلوی خودمون درمیاره

اخه تا ازمایش خون بنویسه و انجام بدن و جواب بیاد دیر نمیشه

متخصص در درجه اول گوش حلق بینی سینه رو چک میکنه علایمو میپرسه لازم دونست ازمایش مینویسه

توبیمارستان چکاپ نمیکنن

مدفوعش چطوره

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

متخصص در درجه اول گوش حلق بینی سینه رو چک میکنه علایمو میپرسه لازم دونست ازمایش مینویسهتوبیمارستان چ ...

مدفوع ش عادی

با شیاف و شربتم نمیومد پایین سریع میبردم اورژانس سر این انقد انتی بیوتیک زدن به بچم خونش خشک شد هر ر ...

چیکار کردی بچت خوب شد. من بعد شس بار بستری فهمیدن مارساله فقط با کورتون میومد پایین تبش .بچم ضعیف شده ، کلشیسین هم میدادی یا نه

*زنانی که زنانگی نمی‌کنند ،زودتر پیر میشن*
شما بگو آب داغ؛ من میگم شست و شوی زیاد با آب، بدن رو ضعیف میکنه چه گرم باشه و چه سرد.خدا بچتون رو حف ...

چه عوارضی عزیزم ، بچه با آب مناسب حمام می کنه ، میاد با باد مناسب سشوار خشک میشه ، لباسی که از قبل گرم شده رو می پوشه و می خوابه