2777
2789
عنوان

علت تب مداوم بچه پنج ساله چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 145 پست
چه عوارضی عزیزم ، بچه با آب مناسب حمام می کنه ، میاد با باد مناسب سشوار خشک میشه ، لباسی که از قبل گ ...

دوش گرفتن‌های مکرر ممکنه تعادل میکرو ارگانیسم‌های روی پوست را به هم بزنه، مسئله ای که پوست را در برابر عفونت آسیب‌پذیرتر می‌کنه. دستگاه ایمنی بدن ما باید توسط باکتری‌ها و آلودگی‌ها تحریک بشه و دوش گرفتن بیش از اندازه ممکن است دستگاه ایمنی را ضعیف و از توانایی آن برای محافظت از ما در برابر ویروس‌ها کم کنه.

من خودم دکترای تخصصی فیزیولوژی هستم. حتما یک بار از متخصص کودکان هم بپرسید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوش گرفتن‌های مکرر ممکنه تعادل میکرو ارگانیسم‌های روی پوست را به هم بزنه، مسئله ای که پوست را در برا ...

ممنون که نوشتید ، از شوینده های خیلی ملایم براش استفاده می کنیم ، هر روز هم موهاشو شامپو نمی کنه ولی تنش رو با یه شوینده ملایم میشوره ، یا اگر بخواد از وان استفاده کنه از روغن مخصوص استفاده می کنیم توی آب، بعد از دوش هم لوسیون میزنه به تمام پوستش 

ممنون که نوشتید ، از شوینده های خیلی ملایم براش استفاده می کنیم ، هر روز هم موهاشو شامپو نمی کنه ولی ...

یروز درمیان ببر چربی پوستش بهم نریزه 

منم شنیدم زیاد حموم رفتن بعدهامشکلات استخون پا و‌پادرد پیدا میکنن گناه داره بچرو وسواسی نکن بعدا اسیب میبینه توزندگیش

دختر یاپسر

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ممنون که نوشتید ، از شوینده های خیلی ملایم براش استفاده می کنیم ، هر روز هم موهاشو شامپو نمی کنه ولی ...

امام كاظم عليه السلام :يك روز در ميان حمّام رفتن ، بر گوشت بدن مى افزايد ، و هر روز به حمّام رفتن چربى كليه ها را آب مى كند [سبب لاغرى مى شود]

امام رضا(ع) می‌‌فرماید: «از عادت ماندن در حمام بپرهیزید که سبب مرض سل می‌شود».

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

چیکار کردی بچت خوب شد. من بعد شس بار بستری فهمیدن مارساله فقط با کورتون میومد پایین تبش .بچم ضعیف شد ...

نه هیچی به پسرم فقط یک عدد قرص کورتون ۵ درصد داد نصفشو شب دادم نصفشو صب دیگه بعد اون خوب شد 

سلام دوستان تجربه من از بندی .چند سال قبل بچه‌ی یکی از اقوام نزدیک موقع خوردن انار سرفه گرفت یک دونه انار تو ریه گیر کرده بود.هیچ علایمی نداشت فقط موقعی که نفس می‌کشید خس خس صدا میکرد وقتی خیلی دقت میکردیم صداش می‌شنیدیم.خلاصه بردن دکتر اطفال و دکتر عکس گرفت و گفت جسم خارجی تو گلو مشخص هست اما خود دکتر گفت اول ببرید بندی بعد اگه اون نتونست کاری کنه بیارید که با جراحی خارج کنیم .بچه رو بردن پیش بندی و چندتا تخمه و لوبیا و استخوان به ما نشون داد و گفت اینا بوده .ما هم برگشتیم پیش دکتر و نوبت گرفتیم برا ده روز بعد که عمل کنند .تو همین ده روز خیلی اتفاقی بچه سرفه شدید میگیره و پدرش به سرعت بچه رو از پا میگیره و برعکس محکم به پشتش ضربه میزنه و دانه انار میفته بیرون .اینو گفتم که خیلی از بندی ها واقعا درمان نمیکنند و اون اعتقاد ما هست

حتما بچت رو ببر متخصص اطفال و باید یه آزمایش خون جامع حتما در کنار معاینه انجام بده اسی اصلا پشت گوش ننداز بیماری های جدی ای میتونن باعث تب در بچه ها بشن حتما ببرش دکتر  هر چه سریع تر 

بندی چیه

تو گلو خورده استخون یا غذا میمونه و باعث عفونت میشه بعد کسی که کارش اینه به گلوت دست میزنه اگه بند باشی میفهمه بندی تو بینی فوت میکنه از تو دهنت بیرون میپره یعنی واقعا معجزه میکنه اکثرا بچه هارو میبرن پیششون به خصوص اگه سرماخوردگی طولانی بشه و با دارو خوب نشه به خاطر مونندن اوناس تو گلو . تو نتم بزنی بندی گلو خیلی درموردش توضیح داده شده