2777
2789
عنوان

هوراااااا داره بارون میباره

315 بازدید | 34 پست

خدایا شکرت 

بوخاک بو باروننن 

الان حس کردم قشنگ تو فصل پاییزیم 😍😍😍😍😍

کاربری دست چند نفره خودم 24 سالمه ،، اون دونفر گاهی میان درباره کنکور ودرسشون تاپیک میزنن🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجایی😃

لرستان  فک کن هوای ابری وسرد بوی خاک وبارونن الانم میباره 

ـهوای شما چطوره عزیزم؟ 

کاربری دست چند نفره خودم 24 سالمه ،، اون دونفر گاهی میان درباره کنکور ودرسشون تاپیک میزنن🤗

الحمدلله رب شکر العالمین

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
الحمدلله رب شکر العالمین

خدایا شکرت خدا بیشترش کنه خیلی شدیدتر بباره 😍😍🥹🥹

خوش بحالتون. ان شاء الله نصیب همه ایرانیا

ولی الان متأسفانه یه خبر خوندم که بعد از باران چند روزه، قراره دوباره یک دوره گرما و خشکسالی بیاد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
اینجام ابریه از صبح ولی خبری از بارون نیست

اول ابری بود صبح الان ولی نیم ساعته اروم اروم میباره 

در پذیرایی رو که باز میکنی میری تو حیات قشنگ بوی پاییز وبارون وخاک وحس میکنی 🥹

خدا را شکر 

الهی بارون پر از خیر و برکتی براتون باشه😍

الهی که همه شهر ها بارون بزنه شدیدددد که نتونیم از خونه بیرون بیایم 😁😍

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

لرستان عزیزمشما هواتون چطوره

خوش باشید خانم زیبا

ما دماوند هستیم جایی که آب و هواش زبانزده 

ولی متاسفانه آلودگی هوای تهران به دماوند رسیده، هوا خشک و غمگین ، همه جا گرد و غباره و آلودگی، صبح ها فکر میکنیم ابریه ولی به خاطر آلودگیه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد