2821
2789
عنوان

یلدایی عروس

194 بازدید | 33 پست

بنظرتون خودم بگم به مادر شوهرم چه چیز های باید بیاره یا عکس بدم از ظرفا بده چون اون تو سینی میاره یا ظرف بد اهمیت نمیده بعد میگه به من ما طلا نمی‌بریم یلدا فقط لباس قبلش گفت فقط طلا من گفتم باید لباسم باشه زد زیرش گفت فقط،لباس رسم داریم ما بعد دیشب خونه فامیل شوهرم بودیم گفتم شما رسم ندارین طلا ببرین با لباس گفتن می‌بریم چرا گفتم پس مادرشوهرم گفته نداریم گفتن چی بگیم چه کنم حالا من 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو خریداتو باشوهرت بکن  ظرف و ظروف اگه خودت داری بده تو اونا بیارن بگو مهمون داریم طلا هم بستگی به جیبشون داره

ما به داداش و عروسمون گفتیم سر راهتون سبد میوه بگیرین .عروس خانوم رفته بود بزرگترین سبدو گرفته بود انگار برا یه ایل میخواد میوه بزاره

مراعات کنید همو

عزیزم هر چی بیارن برای عروس خودشونه 

به نظرم نباید شما میگفتی کنار طلا لباس هم باشه

نمیشه اجبار کرد چون هدیه س

معمولا عروس خودش میخره میده خانواده داماد میارن براش 

به همسرت بگو یا خودت گل فروشی برو بپرس 

یه قسمتی رو تزیین شده بیارن

یا باکس بگیر بده همسرت ببره مرتب بیارن 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻

مادرشوهر من عیدی سال اولم به شوهرم گفته بود،یه شیرینی و سبزه بگیر با کادوش ببر بسه دیگه(کادومو شدهرم گوشواره گرفته بود)،من به شدهرم گفتم ما رسم لباس و خرید عید و اجیل و هفت سین اینا داریم شوهرمم همه رو گرفت،زنیکه روانی نیومد😂شوهرم تنها اومد

عزیزم هر چی بیارن برای عروس خودشونه به نظرم نباید شما میگفتی کنار طلا لباس هم باشهنمیشه اجبار کرد چو ...

اخه کادو های عقدمو مادر شوهرم برداشت برا همین اون باید بگیره همرو