2777
2789
عنوان

خطاب ب هرکی عاشقه یا در شرف ازدواج

202 بازدید | 18 پست

منم یه روزی عاشق بودم ب مدت ۶ سال ‌. چشمم جز اون هیچ کسو ندید الان میفهمم چقد اشتباه کردم..... 

خیلی سریع ازدواج‌ کردم و اصلا فرصت نکردم قشنگ اطرافمو ببینم . واس همین دلم خواست این تاپیک بزنم 

تروخدا اگر تو سن ازدواجید اگر عاشقید و طرفتون زیاد کیس خوبی نیست یا چمیدونم سر ب راه نیست و اذیت کنه دورو برتون و کیسای دیگرم خوب نگاه کنید خدای نکنه ب وضع من دچار نشیذ !نمیگم با اینو اون برید ولی با دقت ب هرکیسی دورتونه دقت کنید ....من ۶ سال عاشق بودم و چشممو رو همه بستم بعدم ژود ازدواج هول هولی الان هرکسی از اطرافیان ازدواج میکنه منظوزم پسره ‌ .میبینم خاک تو سرم من ک اینا تو زندگی و‌اطرافم بودم چرا اصلا ندیدمشون ....خلاصه یجوز باید ک عین من پشیمون نشیذ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

و منم اضافه کنم با همکفو خودتون یا حتی اگه یکی دو پله ازتون بالاتره ازدواج کنید.با کسی که خودش،خانوادش ازتون پایین تره ازدواج نکنید.خودتون رو گول نزنید که این چیزا مهم نیست!مهم اخلاقه و فلان.

خیلییییی هم مهمه اتفاقا

و منم اضافه کنم با همکفو خودتون یا حتی اگه یکی دو پله ازتون بالاتره ازدواج کنید.با کسی که خودش،خانوا ...

وای دقیقاااااا چقد قشنگ گقتییییی من این خطارو هم کردم و بدیخت شدم الانننن خانواده ی گدا گشنه ....

آدم عاشق این چیزا رو تا تجربه نکنه ول کن نیس

قشنگ گفتی ...موافقم ولی کاش کسی تو دوران عاشقیم اینو ب من میکف ...انوقت شاید اگر یه نگاه دورم میکرذم ازدواج بهتری داشتم