2777
2789
عنوان

گرمایش از کف

63 بازدید | 8 پست

کسی هست اینجا خونشون گرمایش از کف کار شده باشه

ما الان خونه مادر شوهرم گرمایش از کف کار کردن طبقه اول ماهم برای طبقه پنجم داریم کار میکنیم لوازمشو خریدیم خب

بعد من امشب خوابیدم رو تشک رو زمین تو خونه مادر شوهرم کل بدنم عرق کرده بود میخواستم ببینم که کسی تجربه ای داره از اینکه زمین قراره داغ باشه و اینا 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا این کار نکنید گرمایش از کف نمیشه رو زمین نشست یا خوابید اگر بخوای سریع گرم کنید نمیشه باید از د ...

متأسفانه همسرم کار خودش رو کرد و رفت این کار و انجام داد الان من دارم از ترس سکته میکنم چون خیلی آدمی هستم که سریع گرمم میشه از گرما فراریم و بعد اینکه نمی‌دونم خیلی الان فکرم درگیر شد یعنی همیشه باید روی تخت بخوابیم 

مهمون چی مهمون بیچاره باید رو زمین بخوابه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه قبلی من گرمایش کف بود 

درجه شو باید کم کنی دیگه ‌ یگرمای ملایم حس کنی فقط

بعدم برای رو زمین خابیدن حتما تشک استفاده کنی 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
متأسفانه همسرم کار خودش رو کرد و رفت این کار و انجام داد الان من دارم از ترس سکته میکنم چون خیلی آدم ...

اره دقیقا مام این مشکل داریم ولی برای بچه هامون خوب من همیشه روفرشی پام میکنم و رو تخت میخوابم اگر منطقتون سرد خوبه

متأسفانه همسرم کار خودش رو کرد و رفت این کار و انجام داد الان من دارم از ترس سکته میکنم چون خیلی آدم ...

سلام عزیزم میشه از همسرتون بپرسید هزینه اش حدودی چقدر شد،؟

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
سلام عزیزم میشه از همسرتون بپرسید هزینه اش حدودی چقدر شد،؟

سی و چهار میلیون فکر کنم لوازم لوله کشیش شد و پانزده بیست تومن اینا احتمالا اجرت لوله کار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سی و چهار میلیون فکر کنم لوازم لوله کشیش شد و پانزده بیست تومن اینا احتمالا اجرت لوله کار

ممنونم از کمکت عزیزمممم🌷

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱