2777
2789

الان به پهلوی راستم دراز کشیده بودم آروم برگشتم به طرف پهلوی چپم که زیر شکمم بدجور درد گرفت یه لحظه.. یعنی مردم از دردش ولی دردش یه لحظه بود

میگم نکنه کیسه آبم پاره شد؟  بچمم الان تکون خورد

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

خانوما توروخدا یه چیزی بگین

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

چرا هیچی نمیگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه منم اینطور یودم 

کیسه پاره بشه نشتی میده بیرون

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

وا وقتی بارداری چطوری دیگه میخوای حامله بشی افکارت مثبت کن استرس برات خوب نیست مگه پیش دکترت نمیری برای رابطه چیزی،بهت نگفت؟؟؟ 

مگه تخمک گذاری کردی باردار بشی فکر و خیال نکن درد داری حتما برو اورژانس

طبیعیه به خصوص اگه در حال پهلو به پهلو شدن رو به پشت غلت بزنی

کیسه اب که پاره شه مثل شیر اب ازت خارج میشه.

استرس نگیر 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏