2777
2789
عنوان

یه فکت یا نظر شخصی بگید که با گفتنش خیلی مخالفت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 44 پست

مردا همه عوضین ، فقط درجه عوضی بودن شون فرق داره .

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از هیچ کس ،تاکید میکنم از هیچ کس بخصوص خواهربرادر انتظار نداشته باشین ادما تو شرایطش نیستن به وقتش ب ...

اوووووف حق ترین حرف 

با تمام وجودم درکش میکنم از بس خوردم

متأهل 

درکت میکنم

تو جمعشون پر استرس میشم از بس به حاطرات تلخی که واسم ساختن فکر میکنم

امشبو مهمون بودیم خونه یکی از دوستان

با اینکه همیشه همه جا واسه خانم میزبان بودم و کنارش بودم و درکش میکردم و دقیقا مثل یه خواهر هواشو داشتم ، برخوردی کرد باهام که هزار بار فحش خودم دادم چرررررا اینقدر واسه آدمها هستی و یکی حاضر نیست یک هزارم محبتت جبران کنه

متأهل 

تو جمعشون پر استرس میشم از بس به حاطرات تلخی که واسم ساختن فکر میکنمامشبو مهمون بودیم خونه یکی از دو ...

ببین فاصله بگیر 

زیاد که باشی زیادی میشی 

تو سکوت موفق شو 

اصلا به کسی درمورد کارهاتم نگو 

ساکت و اروم و با فاصله برو.جلو

...
ببین فاصله بگیر زیاد که باشی زیادی میشی تو سکوت موفق شو اصلا به کسی درمورد کارهاتم نگو ساکت و اروم و ...

بخدا فاصله گرفتم

تقریبا دو ماه بود نه رفتم نه اومدن

امشبو اینقدر گفتن که رفتیم خونشون

میزبان حتی نیمد سلام کنه و استقبال کنه

بعد یکساعت به‌ فلاسک آورد و یه لیوان گنده و چررررک گداشت کنارم گفت بریز بخور با عصبانیت 

و بگو کل اون سه ساعتی که خونشون بودم دو کلام با من حرف زد، ؟

رفت تو آشپزخونه کارای آشپزخونه گردن منم تنها تنها 

متأهل 

من عاشق پسر بچه هستم هم من هم همسرم باردارم و دوست دارم حتمااااا پسر باشه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بخدا فاصله گرفتمتقریبا دو ماه بود نه رفتم نه اومدنامشبو اینقدر گفتن که رفتیم خونشونمیزبان حتی نیمد س ...

بقیه کجا بودن ؟ که بهت میگفتن بریم ؟؟ 

بلند میشدی از خونه میزدی بیرون 

قبلش از فلاسک و لیوان یه عکسم.میگرفتی 

...
بقیه کجا بودن ؟ که بهت میگفتن بریم ؟؟ بلند میشدی از خونه میزدی بیرون قبلش از فلاسک و لیوان یه عکسم.م ...

از بقیه پذیرایی کرد رفت

بعد اومد گفت تو رو یادم رفت و هر هر خندید

متأهل