2777
2789
عنوان

جسد رو دیدم و

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 42 پست

وقتی مادربزرگم مرد یعنی جون داد فقط من تواتاق بودم درست سرم رو توبالش اون گذاشته بودم فکر کردم خوابه تا اینکه یه صدایی انگار از گلوش دراومد ترسیدم زود دویدم تو پذیرایی مادرمون صدا زدم ولی دیگه مرده بود وقتی یادش میوفتم که موقع جون دادن فقط من اونجا بودم بعد از ۱۴ سال تنم میلرزه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من فکر کردم یه پری زیبا هست یا یه مجسمه ، انگار سال ها خواب بوده ، انگار هیچوقت یه انسان عادی نبوده که حرف میزده و راه میرفته و مثل بقیه زندگی می‌کرده

اینقدر قیافه اش داخل اون کفن ، تغییر کرده بود که باورم نمیشد خواهرمه

دست زدم به لپش دیدم نرم و لطیفه ، انگار انتظار داشتم خودش نباشه و یه مجسمه سفت و بی روح باشه 😭

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

تا جایی که نوشتی فکر میکنن هست 

و اون دنیا و ..... رو‌ خوندم 

دلم شکست 

خدا برای هیشکی نیاره 

چرا فکر میکنی مرگ یعنی نیستی ؟

من داغ برادر جوون دیدم 

هستن هستن هستن 

جسمشمون شاید نیست 

اما روحشون هست 

انسانها با مرگ از این دنیا تموم میشن

اما دنیای دیگه هست و ادامه دارن 

یه بار خواب برادرم رو دیدم 

بماند که چطور بود .....

یک سوال ازش پرسیدم 

گفتم توی دنیا کار نیمه تمامی نداشتی بهم بگی؟؟؟؟

گفت به فلانی اینو بگو 

به فلانی اونو بگو 

به صاحب کارم اونو بگو 

و........

از خواب که بیدار شدم تردید داشتم 

اما بعد از چند روز کارهایی که گفته بود 

حرفهایی که زده بود رو رفتم انجام دادم

همهههه واقعیت داشت 

حتی کسی که مقداری پول باید به داداشم میداد رو هم گفت 

به طرف که گفتم 

گفت فقط خودم و خودش خبر داشتیم 

اما من نگفتم تو خواب بهم گفته 

و بقیه ماجراها.............

من فکر کردم یه پری زیبا هست یا یه مجسمه ، انگار سال ها خواب بوده ، انگار هیچوقت یه انسان عادی نبوده ...

دییقااااااا انتظار داره خودش نباشه انگار دنبالش میگردی 

تا جایی که نوشتی فکر میکنن هست و اون دنیا و ..... رو‌ خوندم دلم شکست خدا برای هیشکی نیاره چرا فکر می ...

بله اون دنیا حتما هست و باید باشه

ولی چون ما آدما  تجربه اش نکردیم ، برامون دور ازذهن و ترسیم شدنه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

انسان مثل هر موجود زنده دیگه ای یه روز وارد چرخه حیات میشه یه روز هم از این چرخه خارج میشه فقط مهم تاثیریه که زمان زنده بودن تو این چرخه داشته یکی منفور دیگران قرار میگیره یکی هم محبوب 

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

انسان مثل هر موجود زنده دیگه ای یه روز وارد چرخه حیات میشه یه روز هم از این چرخه خارج میشه فقط مهم ت ...

انسان کلا از اخر و عاقبتش خبر نداره یه چرخه اجباری