2777
2789
عنوان

چرا واقننن

56 بازدید | 9 پست

چرا وقتی بین کسی که دوسش داری و کسی که دوست داره قرار گرفتی هما میگن کسی که دوست داره رو انتخاب کن؟؟ 

خب پس حس و علاقه خودت چی میشه؟؟ وقتی یچیزی از این دنیا میخوای باید براش بجنگی. خب اگه نجنگی و بری با کسی دوست داره ممکنه بعدا حسرت بخوری..🙂

چون اونی ک دوست نداره دوست نداره نابودت میکنه

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه کسی که دوسش داری دوست نداره بیخیال شو چون تهش هیچه ۹۹ درصد مواقع چرا خودتو بزاری واسه کسی که همین اول بسم الله دوست نداره پس فردا یه مشکلیم ازت ببینه بای بای ما رفتیم

تلاش کن اگه کسی که دوست داره رو میتونی توهم بهش علاقه پیدا کنی مطمئن باش اون بهتره برات، اگه هیچ جوره نمیتونی اینو هم بیخیال شو

همه چی دو طرفه س یطرفه به درد نمیخوره

خب پس احساسات و علاقه خودت چی میشههه؟؟ حسرت خوردن خیلیی بدهه🙂💔

واقعا حسرت خیلی چیز بدیه

ولی فک کن اونیو ک دوس داری بی محلت کنه بهت توجه نکنه باهات حرف نزنه کم کم زده میشی

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

اگه کسی که دوسش داری دوست نداره بیخیال شو چون تهش هیچه ۹۹ درصد مواقع چرا خودتو بزاری واسه کسی که همی ...

خب آخه یسری واکنشا داشته که من فکر کردم بهم حس دارهه نمیدونم باز..

شاید با صبر و رفاقت بشه عاشقش کرد..

خب آخه یسری واکنشا داشته که من فکر کردم بهم حس دارهه

خو پس اونی ک دوست داره و دوسش داری فرق داره