2777
2789
عنوان

شوهرم

197 بازدید | 7 پست

بچها خیلی دلم خونه خیلی 

چند سال تو زندگی با شوهرم هر اتفاقی بد خوب چه ب وسیله خودش چ ب وسیله خونوادش میوقتاد من دم نمیزدم حتی یک کلمشو هم ب خونوادم نمیگفتم 

که مبادا اتفاقی بیوفته فقط تو خودم میریختم 

من اگه شک میکردم چون اونا پیش زمینشو داشتن 

چون با گوشای خودم شنیده بودم که مادرش میگفت باید  گوش  پسرمو پر کنم 

چون همه رو شنیده بودم از فوشاشون تا همه چیز من شده بودم ی ادم شکاک عصبی که فقط فوش میداد  ب خودش خونوادش   من میدونم فوش دادن خیلی بد بود  ولی به جنون میرسیدیم  خلاصه چند روز پیش  با شوهرم بحث مردیم شوهرم رفت تموم مسایلمونو تموم حرفای منو به خونواده خودم به خونواده خودش گفت همه چیزو ببین همه چیزو حتی گفت من بعشون فوش میدادم    چند روز فقط دعوا داشتیم رفتیم مشاوره   یکم باهامون حرف زد  

خلاصه ب من گفت چند روز بمون خونه بابات میام دنبالت 

بچها من خیلی داغونم خیلی   تا میتونی بد منو پیش خونوادش گفت 

له ام له  از فکر اینکه اونا پیش خودشون الان چی میگن دارم روانی میشم  از فکر اینکه فکر کنند شوهرم اصلا منو دوست نداره دارم روانی میشم

نمیدونم چیکار کنم چجوری رفتار کنم  الان  از دیشب بهم زنگ نزده 

دارم دیونه میشم  فقط چند تا پیام داده 

ساعت نزدیک ۸ دیدم هیچ خبری ازش نیس بش زنگ زدم گفتم کجایی چرا ازت خیری نیست میگه اومدم  خونه مجردی دوستمو که در حاله طلاقه  

اوکی کنه بچها امر‌ز میگه  من برای زندگی با تو شرط دارم 

ی حرفای دلسرد کننده ی حرفای داغون کننده  دارم دیونه میشم دارم روانی میشم 

به من میگی تو این باشی نمیخوامت 

بچها حس میکنم داغون شدم 

حس میکنم‌   زندگیم تباه شد 

تباه شد بچها نود درصد مشکلات به خاطر اون بوده حالا من شدم مقصر من شدم ادم بذه  من شدم ادمی که باید خودشو درس کنه  اصلا براش زندکی هیچ اهمیتی نداش 

نمیدونم چیکار کنم نه میتونم برم  برای اینکه من خیلییی خوب بودم حالا اگه همینجوری برم سوختم نمیدونم چ کنم ب من میگه اکه بابام اشتی نکنی منم قیدتو میزنم  میگم بابات منو بیرون کرد میگه نه تو باید اشتی کنی  میگم باید عذر خواهی کنه مه جشم حتما دوبار ب بابام میگم از معذرت خپاهی ام کنه  میگم یعنی چی منو به خاطر اینکه جلوی دخالتاش وایستادم خواست بندازه بیرون حالا اینجوری میگی  من الان چیکار کنم خدا

همسرت مثل باقیه مردای ایرانی خانواده ش براش الویته و حاضره تورو ول کنه اما خانواده ش رو نه . 

میتونی چشمتو ببندی و بری توی زندگیش معذرت هم بخواهی و همه چیز رو فراموش کنی و اونم همینکارو کنه. یا اینکه قیدها بزنی کلا 

❤️🙏🏻التماس دعا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه نمی‌خوای زندگیت بهم بخوره مجبوری بری تا انشالله پدر و مادرش سقط بشن وتو کمی راحت بشی ولی رفتی یکم تغییر کن سیاست داشته باش وقتی حرفهای تو در مورد اونا تاثیری نداره چیزی نگو اما کم کم خودتو تغییر بده تو زندگی خودتو قوی تر کن بزا خودت کم کم سرمایه جمع کن کار کن یا از شوهرت پول بگیر محل نده به اونا جلو شوهر ت باهاشون خوب باش شوهرت نبود محل نده بهشون کاری نمیشه کرد

اگه نمی‌خوای زندگیت بهم بخوره مجبوری بری تا انشالله پدر و مادرش سقط بشن وتو کمی راحت بشی ولی رفتی یک ...

به من  امشب گفت یا میای خونه بابام یا من قیدتو نیرنم   خدایا من نمیدونم چیکار کنم 

به من امشب گفت یا میای خونه بابام یا من قیدتو نیرنم خدایا من نمیدونم چیکار کنم

بنظرم برو اگه بچه نداری فعلا دست نگه دار بچه نیار ببین چطوریه بیشتر بشناسش اگه بچه داری که دیگه باید بسوزی وبسازی

الان فقط دو تا راه واقعی داری، بقیه‌ش فقط خودتو خسته‌تر می‌کنه یکی اینکه می‌خوای فعلاً تو همین زندگی بمونی به هر دلیلی که نمی‌تونی بری اون وقت باید یه جایی خارج از خونه برای روحت اکسیژن جور کنی، وگرنه تا یکی دو سال دیگه یا افسردگیت خیلی بدتر می‌شه یا یه تصمیم خیلی اشتباه می‌گیری.دوک اینکه می‌خوای کم‌کم راه خروج رو آماده کنی

از همین امروز شروع کن

یه حساب بانکی جدا باز کن و هر چقدر می‌تونی (حتی ماهی ۵۰۰-۲۰۰ تومن) کنار بذار.دنبال کار پاره‌وقتباش استقلال مالی اولین و مهم‌ترینشه