2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخ چقدر منی منم امروز خونه تکونیم تموم شد و یه دوش و یه چایی و ارامش

اخ چه کیفی میده بخدا 

با اینکه خونم تمیزه همیشه اما وسواس دارم باید یه دور تو کف و بخار بشورم همچیو حتی کابینتا

من نمیدونم بعضی زنا چجوری انقد کثیف کارن

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
اخ چه کیفی میده بخدا با اینکه خونم تمیزه همیشه اما وسواس دارم باید یه دور تو کف و بخار بشورم همچیو ح ...

وااای دقیقا  اینقدر خونه تمیز حال خوب کنه و کیف میده که نگو منم فصد دارم بخار شو بخرم خوبه و چه مارکی خوبه 

وااای دقیقا اینقدر خونه تمیز حال خوب کنه و کیف میده که نگو منم فصد دارم بخار شو بخرم خوبه و چه مارک ...

اره واقعا عالیه من راضیم خدایی باید بلد باشی تو هر سطحی چجوری ازش استفاده منی درکل کار هم در کنه برا جاهای پر چربی و رسوب و شوره 

من مارک برلین دارم و راضیم اما تعریف مارک کارچر رو خیلی شنیدم 

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)