2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان کمککک

127 بازدید | 8 پست

سلام لطفا بخونید طولانیه ولی اگه میتونید کمک کنید 

من تنبلی تخمدان دارم و هرماه 6 روز خون‌ریزی که 3.4 روز اول خیلی شدید بعد هی کمتر یعنی هرماه مثلا دوبسته یا دو بسته و نیم نوار بهداشتی استفاده میشه. بعد من یک ساله گیر این افتادم که ماهی دوبار پریود میشم یک ساله چندبار دکتر رفتم هی دارو عوض کردم. آخرین بار توی تیر دکتر دوفامد داد که من خوردم و منظم پریود میشم تا 5 مهر که پریود شدم بعدش از روز 15 تا 25 باید دوفامد می‌خوردم روز 13 بعد رابطه لک قهوه ای دیدم و بعدم رفتم دستشویی یه لخته قهوه ای دیدم دیگه هیچی نبود روز 15 پریود دوفامد شروع کردم بعد روز 16 و 17 و 18 پریود لکه بینی قهوه ای گرفتن ولی. بیشتر موقع دستشویی مشخص میشد. بعد قطع شد

پیج آنلاین شاپ تازه تاسیس من selin_shop01 ممنون و خوشحال میشم ازم حمایت کنید❤️

و من تا موقع پریود سینه درد شدید سرگیجه افت فشار داشتم یعنی گفتم باردار شدم شاید( جلوگیری طبیعی) بعد سینه درد پریودی همیشه دارم ا چند روز قبل و وسط سینه این دفعه از بالای سینه که حتی فک کردم از قلب هس و طولانی خلاصه من 3 آبان پریود شدم4 روز طول کشید و خون‌ریزی نصف دوره های قبل با کمی لخته دیگه رفتم و دکتر و گف آزمایش بتا بده ولی من ندادم و گف پریود شدی از روز 5 قرص جدید شروع کن

برو پیج فلورا تاجیک بخون .درمان تنبلی رو رایگان در اختیار بقیه گذاشته 

من تنبلی مو با روش های ایشون درمان کردم .

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوباره این مدت سینه درد ها ادامه داشت بعد من  19 آبان لکه بینی کم قهوه ای گرفتم یعنی اصلا روی نوار یا لباس نمی‌افتاد فقط دستشویی بعد  بیستم آبان من صبح رفتم بیرون کلی راه رفتم و پله و اینا ديگه موقع برگشت از دل درد داشتم میمردم گفتم الان کلی خون‌ریزی کردم اومدم خونه نوار تمیز تمیز بود بعدش رفتم دستشویی یه لخته نسبتا بزرگ و کشدار دفع کردم یکمم خون‌ریزی خیلی کم از اون روزتا الان مجددا شده لکه بینی قهوه ای و کم

برو پیج فلورا تاجیک بخون .درمان تنبلی رو رایگان در اختیار بقیه گذاشته من تنبلی مو با روش های ایشون د ...

ممنون عزیزم 

چجوری پیدا کنم

به انگلیسی بنویس بارداری فلورا

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹