2777
2789
عنوان

نامه ای به 19 سالگی خودم

81 بازدید | 0 پست

فردا به وقت طلوع آفتاب دختری پا به دنیا میزاره و یه فتبارک  احسن الخالقینی  آغاز به ماموریت میکنه 

خواستم برات اینجا بنویسم که همیشه به این نوشته سر بزنی  18 سال زندگی داره به لحظه های پایانی نزدیک میشه تموم میشه و تموم میشه به همین سادگی دقت کن دقت کردی؟ مثل یه فیلم مثل یه خیال شد برات این 18 سالگی  و چه هدیه های خدا بت داده در این 18 سال و چه درس های به تو داده این زندگی من میبخشمت بابت هر خیانتی که در حقم کردی و ازت تشکر میکنم بابت هر خوبی که در حقم کردی من با تو 18 سال  دیگه کاری ندارم خدا نگهدار تا روز قیامت 👋🏻

اما حرفم با تویی که چند ساعت دیگه به دنیا میایی 

تو آغاز تحول منی تو اولین قدم حرکت مقدس منی تو قراره فقط و فقط برا من مبارزه کنی  تو حق نداری تسلیم این تن زمینی بشی تو حق نداری فریب دنیا رو بخوری تو مگه ارمانت در زندگی حق و حق خواهی نیست؟ پس چجوری میخای اجازه بدی که این دنيای  تباه و فانی این دنیایی که خدا آسمان و زمین هاشو برات تسخیر کرده به بازیت بگیره و حقتو تباه کنه  هان؟ خود این دنیا میدونه که چقدر در مقابلت حقیره بعد تو تن به اون دادی؟ واقعا که 😒فقط باید در حرکت باشی این جهان آمیخته شده به رنج و درد بفهم که اگه حرکت نکنی زیر بار تباهی له میشی تو اول ماموری به مبارزه با نفس خودت هستی و دوم مامور مبارزه با ظلمات این دنیا هستی تو حق نداری تاریک بشی تو مسول هستی که همیشه نور باشی  🍂🪄  قراره تو هر لحظه برات افتخار بیافرینیم و آیاتی بشی از آیات خدا برات بهترین تصمیم ها و باکیفیت ترین آرزوها رو پرورش میدم بت قول دخترونه میدم💗😉

تمام گرفتاری بشر از نقطه ای آغاز شد که نفهمید کیست و کجای عالم ایستاده 🪄🧚