2777
2789
عنوان

چه حسی نسبت به من دارید

46 بازدید | 4 پست

اطرافیانم...

همه میگن تو روحیه ی کار داری

روحیه مردانه داری

شخصیت جدی و محکمی داری

نمیدونم درسته یا غلط

حتی پدرم وقتی میخواد به من محبت کلامی داشته باشه

دختر مغرور من

همکارام (خانوم هستن) بهم میگن تو رو نمیدی کسی بیاد طرفت برای آشنایی و ازدواج

ولی این حرفاشون 

هم ناراحتم میکنه

هم خوشحال....

خوشحال از اینکه میتونم توجامعه حق خودمو بگیرم

چون من قبل از شاغل شدن اضطراب اجتماعی داشتم

ولی حالا که مستقلم میتونم با دیگران ارتباط برقرار کنم

و ناراحت از اینکه....

ظرافت زنانه

اون ناز و عشوه هارو ندارم

و اگر روزی ازدواج کردم

حقیقتا نمیدونم چطور برای همسرم ناز داشته باشم...

شماها منو نمیشناسید

ولی صد در صد تو تاپیک ها با موضوعات مختلف کامنت های منو خوندید 

چه حسی یا برداشتی از من دارید؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

همه جا نمیپسندم

یعنی چی؟

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی؟

ینی تو زندگی زناشویی و عاطفیت اینجوری بودن درست نیس

ولی واس محیط کار بله خوبه

همه آرام گرفتندو شب از نیمه گذشت❤️‍🩹                            آنچه درخواب نرفت چشم من و یادتو بود😔💔

ینی تو زندگی زناشویی و عاطفیت اینجوری بودن درست نیسولی واس محیط کار بله خوبه

من بلد نیستم 

و مشکلم همینه

مامانم وقتی ازم عصبیه میگه اخلاقت مثل اخلاق عمرسعد هستش