2777
2789
عنوان

پشمای شوهرم می ریزه چیکار کنم

245 بازدید | 25 پست

یعنی تخت ، اتاق ، پذیرایی ، رو مبلا ، رو سرامیکا ، حتی تو آشپزخونه خونه پشماش هست خیلی بدم میاد هر چقدر میگم موبر بذار میگه در اومدنی تیغ تیغی در میاد میره تو لباس بدن آدمو میخارونه ، قبلا کم بود الان بیشتر میریزه انگار مرغه تو فصل سرما پشماش میریزه ، خودم هم باردارم دو هفته مونده به زایمانم نه میتونم جارو بکشم نه تی ، خودش انجام میده اما اونجوری که من میخوام تمیز نمیشه،  میترسم بعد زایمان بچه که راه افتاد چهار دست و پا رفت این موها رو بخوره چون چند روز پیش از گلو خودم یه مو کوتاه اومد بیرون با خلط گلاب به روتون ، چند وقت یه بار از گلوم مو در میاد نمیدونم موهای اینه میره تو گلوم یا چی ، حتی میچسبه به لباساش وقتی لباس ميندازم تو لباسشویی تو لباسشویی می مونه موهاش اگه تمیز نکنم ماشینو سری دوم به لباسای خودم می‌چسبه 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو باهاشون بزنه شوهر من با ماشین میزنه اذیت هم نداره

این فک کنم بدنش عرق میکنه از بالاتنه موها کنده میشه ، میگم بزن نمیزنه ماشین اصلاح نداریم ولی میگم موبر بذار نمیذاره 

هم دردیم موهای c شکل خونه رو برداشته بهش هم میگم ناراحت میشه

وای دقیقا مخصوصا تازگیا تو آشپزخونه هم میبینم چون خودم نمیتونم تمیزکاری کنم تا آشپزخونه هم موهاش اومده اعصابم خورد میشه 

من انقد بهش میگم اینا موهای توعه خجالت میکشه ولی کاری نمیکنه 

جارو برقی هوشمند بخر

رو مبل و تخت چیکار کنم 

کم مونده به زایمانم دیگه بعدش خودم تمیزکاری میکنم ولی خب این فصل سرما بیشتر میریزه موهاش، میترسم جلو مهمون دیده بشه 

2790
2778
2791
2779
2792