2777
2789

خواستم تجربه خودمو از بزرگ کردن یک بیماری تعریف کنم تا بگم استرس واقعا خودش یک بیماریه حدود دوسال پیش بود که یک سردرد گرفتم اولش خفیف بود ولی بعد چند روز بدتر شد با خودم گفتم برم یک سرچ از گوگل کنم ببینم از چیه وقتی سرچ کردم انگار یک آوار روی سرم خواب شد گفت احتمال تومور مغزی بعد از اون هرروز داشت سردردم شدید میشد حتی حالت تهوع و سرگیجه هم گرفته بودم رفتم پیش یک متخصص مغز و اعصاب با کلی اصرار بهم ام ای ار مغز نوشت رفتم ام ای ار رو دادم بعد رفتم به دکتر نشون دادم گفت مغزت کاملا سالمه و سردردت از استرسه بعد که رفتم یادم افتاد یکی گفته بود اون بیمارستان عکس برداریش ضعیفه و احتمال خطا داره بعد رفتم یه بیمارستان دیگه وقت ام ای ار مغز گرفتم که متاسفانه وقت دادن به ۲۰روز دیگه من تو اون ۲۰روز مردمو زنده شدم سردردم هرروز شدید تر میشد و حالت تهوع شدیدی بهم دست میداد و هر روز هم تو گوگل علاعم تومور مغزی رو سرچ میکردم که از نظر خودم قطعا تومور مغزی داشتم بالاخره روز ام ای ار رسید و با کلی استرس رفتم تا از مغزم عکس برداری کنن بعد از این که ام ای ار تمام شد دکتر مغز و اعصاب وقت گرفتم فرداش که به اتاق دکتر وارد شدم سرم از شدت ترس داشت داغون میشد وقتی نشستم به دکتر توضیح دادم که چه اتفاقی افتاده دکتر قبل از اینکه عکسو نگاه کنه فهمید من وسواسی گرفتم دکتر گفت اگه من عکس نگاه کردم بعد گفتم سالمی باور میکنی؟گفتم بله قطعا بعد از نگاه کردن عکس گفت مغزت کاملا سالمه و حتی میگرن هم نداری و این سردردت از استرسه بعد از اینکه از اتاق دکتر بیرون امدم خیلی خوشحال شدم و در عرض ۵دقیقه سردردم و حالت تهوع کامل قطع شد و به حالت عادی برگشتم خواستم بگم استرس خودش میتونه بدترین علاعم های بیماری رو بیاره 

من همین حالتو برای دیابت و بقیه چیزا داشتم خیلیی بده ادمو نابود میکنه بهش میگن وسواس سلامتی..هیچوقت نباید گوگل سرچ کرد...اگه با گوگل سرچ کردن بیماریا تشخیص داده میشد دکترا ۷ سال درس نمیخوندن ...فقط باید خودتو کنترل کنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ومنم گلودردم همینه از اسید معده زیاده حس میکنم میمیرم

اسید معده زده به گلوت؟من تجربه کردم 😭😭😭😭خدا سر هیچ کسی نیاره ۱۵روز بستری بودم .همش حالت خفگی داشتم انگار یه بطری وایتکس تو گلوم خالی میکردن

آفرین خودشه خب خوبی الانچی بود اخرش دردت،؟

سه بار اندوسکوپی کردم بعدش عکس رنگی مری و معده ،تست کشت خلط.هیچ کدوم‌ مشکلی نشون نداد .مشخص نشد از چی بوده یه شبه شروع شد بدون هیچ علایم خاصی .یهویی انگار یه مایع وایتس مانند‌میومد تو گلوم و راه نفسم میبست چشمام سیاهی میرفت از خفگی .الان که دارم مینویسم لرز افتاد تو جونم یادم اومد.روزی ۱۲ تا قرص میخوردم انواع قرص معده فایده نداشت .دیگه به حدی حالم بد شد لخته خون میومد تو دهنم .اخرش با گذشت زمان بهتر شد و علتش هم هیچوقت مشخص نشد😔

سه بار اندوسکوپی کردم بعدش عکس رنگی مری و معده ،تست کشت خلط.هیچ کدوم‌ مشکلی نشون نداد .مشخص نشد از چ ...

ببخشید ناخواسته یادت آوردم 

خداروشکر که الان خوبی 

منم ماه آینده  اندو میشم

زیر غدد لنفاوی گردنمه

درد میکنه 

ببخشید ناخواسته یادت آوردم خداروشکر که الان خوبی منم ماه آینده اندو میشمزیر غدد لنفاوی گردنمهدرد می ...

قربونت عزیزم عیبی نداره❤️ایشالا تا قبل اندو خوب بشی کلا .فقط اگه اندو میشی بعدش حتما شربت گلو مثل دیفن هیدرامین قرقره کن اذیت نشی بعدش.انشاالله زودی خوب بشی گلم🙏

وای من میترسمچرا شربت بخورم؟

بعدش ادم گلوش یه خورده اذیته چون یه لوله خیلی باریک میکنن تو گلو و مری و معده .من بار اولم نمیدونستم شربت نخوردم بعدش گلوم خیلی اذیتم کرد .ولی اندو اصلا ترسی نداره واقعا راحته .برای من با بیهوشی خفیف انجام دادن و اصلا هبچی متوجه نشدم خیالت راحت که راحت انجام میدن.سعی کن بیمارستان انجام بدی هم هزینه ش کمتره هم چون با بیهوشی خفیف هست چیزی متوحه نمیشی و راحته

بعدش ادم گلوش یه خورده اذیته چون یه لوله خیلی باریک میکنن تو گلو و مری و معده .من بار اولم نمیدونستم ...

من چن ساله میاد و میره حس میکنم التهابه

علایمت مثل من بود دقیقا؟

من چن ساله میاد و میره حس میکنم التهابهعلایمت مثل من بود دقیقا؟

علایم شمارو نمیدونم زیاد ولی علایم خودم گفتم براتون ببین اینجوری هستی شمام ؟من تورم غدد لنفاوی نداشتم .ولی درد شدید تو پهلوهام داشتم.یه لیوان کوچیک اب میخوردم انگار یهویی ده تا پارچ اب خوردم احساس پری داشتم و اون علایم دیگه که تو کامنتام گفتم