گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17752 عنوان خانما امكان بارداري چقدره 226 بازدید | 28 پست ١٦ سيكلمه رابطه محافظت نشده داشتم ولي بلافاصله بعدش قرص اورژانسي خوردم ( ايراني نبود قرص ) به نظرتون امكان بارداري هست فردا مجدد يه قرص ديگه هم بخورم يا كافيه زير دلمم درد ميكنه 😓 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚 1404/08/23 | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1215 نهقرص اضافی نخوریه هفته دیگه پریود میشی آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17752 نهقرص اضافی نخوریه هفته دیگه پریود میشی خدا كنه دارم دق ميكنم خيلي عصبيم اخه شنيدم دوز قرصا رو بخاطر فرزند اوري پايين اوردن ولي قرصه خارجي بود 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17752 نه یکی کافیهقرص اواژنسی نهایت سالی دوبار من چندين ساله نخوردم كلا شايد با اين دوتا خورده باشم ولي واقعا نميخوام باردار بشم 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17752 نه یکی کافیهقرص اواژنسی نهایت سالی دوبار اونقد شنيدم با اورژانسيم باردار شدن ميترسم 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1215 خدا كنه دارم دق ميكنم خيلي عصبيم اخه شنيدم دوز قرصا رو بخاطر فرزند اوري پايين اوردن ولي قرصه خارجي ب ... نترسروز ۱۶ پریود هم هستی احتمال بارداری خودش کمه. دیگه قرص هم که خوردی آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17752 نترسروز ۱۶ پریود هم هستی احتمال بارداری خودش کمه. دیگه قرص هم که خوردی وسط سيكل مگه تخمك گذاري نيست من شروع پريومدم تا الان ١٦ روز شده يعني ١١ روزه پاك شدم 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17752 خب محافظتتو بیشتر کن از این به بعد 😄 اينو كه اره برا الان ميخواستم 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 8313 اونقد شنيدم با اورژانسيم باردار شدن ميترسم شاید به موقع نخوردن
خواهر_بتمن عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 1215 وسط سيكل مگه تخمك گذاري نيست من شروع پريومدم تا الان ١٦ روز شده يعني ١١ روزه پاك شدم اوج باروری میشه یازده دوازده روز از شروع پریود تا تقریبا ۴-۵ روز بعدش. شما دیگه رو به آخریحالا قرص خوردی دیگه نگران نباش آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸
گلفاممم عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 8313 من چندين ساله نخوردم كلا شايد با اين دوتا خورده باشم ولي واقعا نميخوام باردار بشم منم ده سالی هست نخوردم یادم قبلا یک بسته بود توش یکی یا دوتا بود باید میخوردیاینکه میگید خارجی بستش چندتایی؟ دوتایی؟
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17752 منم ده سالی هست نخوردم یادم قبلا یک بسته بود توش یکی یا دوتا بود باید میخوردیاینکه میگید خارجی بستش ... يه دونه ١/٥ 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17752 نهقرص اضافی نخوریه هفته دیگه پریود میشی نشدم هنوز چه خاكي تو سرم بريزم 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚