2789

بعد از چکاپ کامل اسید فولیک سه ماه قبل از اقدام لازمه میتونی انواع ویتامینم مصرف کنی ک بدنت قوی تر باشه ولی واسه جنین باید از وقتی باردار شدی ب خوردو خوراکت برسی

خدایا عاشقتم تو مهربون ترینی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعد از چکاپ کامل اسید فولیک سه ماه قبل از اقدام لازمه میتونی انواع ویتامینم مصرف کنی ک بدنت قوی تر ب ...

مثلا چ ویتامینی

چه مارکی 

خارجی یا ایرانی

دارم فولیک اسید  و ویتامین سی  میخورم۲

[QUOTE=61748311]سلام عزیز، شما جنسیت نی نیتون گل پسره؟ میشه از اقدامتون و برنامه ریزیتون بگید. اهل کجایید؟ ممنون[/QUOTاره عزیزم پسره من هیچ برنامه ریزی نداشتم چون سه سال منتظرش بودم فقط اون ماهه اخر ک حامله شدم هرشب خودم و شوهرم معجون میخوردیم شوهرمم به خاطر کم بودن تحرک دارو مصرف میکرد

خدایا عاشقتم تو مهربون ترینی
[QUOTE=61748311]سلام عزیز، شما جنسیت نی نیتون گل پسره؟ میشه از اقدامتون و برنامه ریزیتون بگید. اهل ک ...

سلامت باشید. ان شالله نی نیتون سالم و سلامت بیاد بغلتون. میشه بفرمایید معجونتون از چی تشکیل شده بود و همسرتون چه دارویی مصرف می کردن.جسارتا تحرک اسپرمشون چقدر بود؟ 

[QUOTE=61748311]سلام عزیز، شما جنسیت نی نیتون گل پسره؟ میشه از اقدامتون و برنامه ریزیتون بگید. اهل ک ...

تعیین روز تخمک گذاری یا سونو و کیت نداشتید؟ جسارتا دورتون چند روزه بود و چه روزایی اقدام کردید؟