سلام دوستان من شوهرم اصلا هزینه فیلمبرداری عروسی رو نمیده بعد من داخل برنامه دیوار ی فیلمبردار دیدم ی پکیج رو میگه ۳۵ انجام میدم ب نظرتون خوبه پکیج رو میفرستم ببینید
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
بنظر خوب میاد ولی راستش من ازین چیزا خیلی سردرنمیارم ، شوهرمنم مث شوهرتو پول به فیلمبردار نمیداد منم زیاد پافشاری نکردم و الان خیلی پشیمونم
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
فیلم برداری ۴ دوربین دوربین کرین سالن ۲ دوربین با فیلمبرداری با ابزار روبینی دوربین عکاسی. نور ...
بالا نظرمو گفتم