شیر_نارگیل مدیر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 1165 عنوان کلاس اول کمک | مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 68 پست سلام چیکار کنم پسرم اصلا هیچ جوره الفبا نمیره تو سرش یعنی هر کاری کردم با جایزه کاردستی .بازی هیچ جوره تو مخش نمیره .چیکار کنم مامانا. راهی هست توروخدا بگین 1404/08/23 | 23:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 8066 اوه اوه دیگه اردیبهشت که آخر سال میشه دیگه نکنه قرار بود اون موقع هم راه نیفتن خبر خوش این که تابستون هم یادشون میره اگه باهاشون کار نشه و ابتدای کلاس دوم هم دوباره یه بساط دیگست🙄😁🤣 من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
نوشین_مامانی_دختر_طلا عضویت: 1390/07/24 تعداد پست: 8066 عزیزم اینجوری که راه نمیفته خب خیلی سخته همینه دیگه اولش خیلی سخته براشون چند تا نشونه رو که یاد بگیرن میگفتن رو غلطک حال می کنی که یهو میرسه به نشانه های چند شکلی😫 من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
سناتوریییا عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 929 ط ت ث ص س غ قح همذ ظ ز ض منظورم شکل های مختلف نشانه هاست فصل آخر کتاب فارسی اهان متوجه شدم ممنونم از راهکارتون
شیر_نارگیل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 1165 پیش دبستانی مکه نرفته چرا اتفاقاً رفته .همون دیگه پارسال انقد خوب شعر و داستان حفظ میکرد ولی امسال یه آ رو صد بار میگم باز میگه بلد نیستم
شیر_نارگیل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 1165 دختر منم کلاس اولولی فعلا آ،ب د م اَفردا هم س رو یادمیگیرهکل حروف الفبا رو ازالان یاد نمیدن که همین دیگه اصلا همین چندتا نشانه اصلا نمیره تو سرش موندم مابقی رو چجوری میخوام یاد بدم
شیر_نارگیل مدیر استارتر عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 1165 تا دی و بهمن همین بساطو داری یواش یواش راه میوفته بعد دوباره میرسه به حروف عربی ق چند نوع ت چند نوع ... یاخدا🤦🏻♀️😂
پرستویسابق عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 19052 همین دیگه اصلا همین چندتا نشانه اصلا نمیره تو سرش موندم مابقی رو چجوری میخوام یاد بدم ببین با رقص یادش بده. رقص و دست و اهنگ. پاشید برقصید خییلی تاثیرداره. حرکات موزون. قیافتونو عوض کنید. ک بشینه تو مخش parasoo1989@