2777
2789
عنوان

کلاس اول کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 68 پست
سلام دختر شما الان تمام کلماتی که با این حروف هست رو خودش راحت می‌تونه بخونه یا نه؟پسر من هر حرف جدی ...

راحت  راحت نه ولی بازم خوب میخونه

البته من انتظارم خیلی بیشتر از اینا بود ازش،چون جامعه القرآن میبردمش همه ی حروف رو کامل بلد بود،قرآن رو کامل میخوند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان اینو میگی اون زمان سخت بود خب

نبود ، من خیلی لوس بودم و هستم ، اون موقع میخواستم همه تقصیر ها رو بندازم گردن درس و معلم ، یادمه میرفتم و می اومدم گریه میکردم ( فیزیک بود ) 

راحت راحت نه ولی بازم خوب میخونهالبته من انتظارم خیلی بیشتر از اینا بود ازش،چون جامعه القرآن میبردم ...

پسر منم یکم گیر می‌کنه موقع خواندن موقع که بهش دیکته میگم تقریبا درست می‌نویسه وقتی برای خواندن یکم سخته برام پس انگار طبیعی هست کلا

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
فکر کنم چون زبان و نوشتار مدرن ابداع کردن و فقط خودشون بلدن صرشون شلوقه😂😂

آره مثل مدرصه نیص ک هرفه ای یاد میده طبیعتا پولشم گرونه😂

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

پسر منم یکم گیر می‌کنه موقع خواندن موقع که بهش دیکته میگم تقریبا درست می‌نویسه وقتی برای خواندن یکم ...

اره درست میشن،فقط بهش بگین که هرچی مینویسی رو بخون تا روخوانیت قوی بشه

چند وقت پیش معلم کلاس دخترم جلسه گذاشت برامون،که به هیییییچ عنوان حق ندارید به بچه ها سخت بگیرید،حق عصبانی شدن و....‌‌ رو ندارید

فقط تمرین کنید

😁😁😁😁چه کنممراحل پارسال خودمه

شما هم حرص میخوردین؟میخوام بدونم همه مشکل دارن یا ما زیادی گیر میدیم

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  
آقا خیلی بدی😫😫😂😂 پوستم داره کنده میشه

من پارسال کلماتی که لغات عربی داشت به در و دیوار خونه وصل کرده بودم تا چشمش به اون دیکته عادت کنه

کافی بود مهمون داشته باشیم

از مصائبم با خبر میشد😅

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼