2777
2789

واکنش تون چیه مثلا به این دلیل که کلاس گذاشته روسرش معلم خواسته تنبیه کنه ،رفتن به مدرسه ودعوا کردن با معلم خوبه یافقط تذکردادن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوزم این خاطره یادمه و عنوان دیدم سریع امدم

برو مدرسه حتما 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مستقیم میرم آموزش پرورش شکایت می کنم دست بالای دست بسیار است

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
یعنی بدون اینکه به معلم تذکر بدم برم اداره اموزش پرورش؟

بله مدیر مدرسه و آموزش پرورش خیلی محکم و پیگیر

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
قطعا پیگیر باشید بچه کلاس اولی اصلا این رفتار درست نیست تنبیه اخه؟ حتما این تو یادش میمونه و ممکنه ب ...

میخوام فردا برم،من خودم قبول دارم پسرم خیلی شر وشیطون ولی خب اجازه هم نمیدم کسی بهش آسیب بزنه

پسر منم کلای اولهاول از خود معلم هم میپرسم قضیه رو بعد واقعا با پدرش میرم پیش مدیر و بهشون تذکر جدی ...

فردا میرم مدرسه ولی خب قبول دارم پسرم خیلی شرشیطون ولی خب اجازه نمیدم کسی بهش آسیب بزنه