2777
2789
چی بقیشو نه؟ 🙄😁دنیا با من یار نشد، همچین دنیارو بگائم ایناهاش دیگه معنیش 😂

چی میگی😂

میگم تو گیلکی گفتی فقط سرچ کردمشو متوجه شدم

بقیشو متوجه نشدم گفتم فارسی بگو

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

میگه حیدر بابا وقتی رعد و برق بزنهوقتی بارون بیاد و سیل راه بیفتهوقتی که دخترا محو تماشاش بشناز من ب ...

الان یکم قابل درک تر شد شکر خدا 😂دمت گرم سیسی واسه ترجمه  درگیر شده بودم حقیقتاااا😄🙌🏻🙆🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی میگی😂میگم تو گیلکی گفتی فقط سرچ کردمشو متوجه شدمبقیشو متوجه نشدم گفتم فارسی بگو

فک کرده بودم باید ترجمه کنم فک کنم با یه تاپیک دیگه ات اشتباه گرفتم الان خوندم گرفتم منظورتو 😂

الان یکم قابل درک تر شد شکر خدا 😂دمت گرم سیسی واسه ترجمه درگیر شده بودم حقیقتاااا😄🙌🏻🙆🏻‍♀️

😂😂😂

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

فک کرده بودم باید ترجمه کنم فک کنم با یه تاپیک دیگه ات اشتباه گرفتم الان خوندم گرفتم منظورتو 😂

عه😂 کدوم تاپیک🤔