2777
2789
عنوان

همه بیان واجبه کمک کنید خواهرانه

107 بازدید | 13 پست

سلام من هر صدای که از همسایه بالا میاد ناراحت و عصبی میشم جوری که انگار تو  قلبم سنگ میزارن 

صدا راه رفتن دویدن حرف زدن بلند کشیدن وسایل حتی تو خونه خودمون هم صدا میاد فک میکنم از بالا هست و ناراحت میشم 

حتی صدا تو خونه که مهمون میره هم اذیت میشم علتش چیه 

چیکار کنم دارم دیونه میشم 

حالم خوش نیست چیکار کنم

😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اکانت ۳ نفره مون💞🤪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیاده صداها یا تو حساسی؟

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

منم کسی حرف بزنه عصبی میشم،حتی بلند نماز بخونه،ملچ ملوچ کنه

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

با چت جی پی تی صحبت کن احتمالا اختلالی چیزی داری و چیز عجیب و سختی نیست درست میشه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

مامانم‌سرفه میکنه بدم میاد عصبی میشم دست خودم نیست

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

منم کسی حرف بزنه عصبی میشم،حتی بلند نماز بخونه،ملچ ملوچ کنه

خب این یه نوع اختلاله خیلیم شنیدم سخته اسمشو نمیدونم اما از صداهای ریز عصبی میشن صدای نماز غذا قاشق چنگال و خیلی چیزای دیگه و باید برید روانشناس 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

عزیزم آستانه تحملت رو ببر بالا نمیشه که هیچ کاری نکنن ک شما ناراحت نشی.الان دوباره یه سریا میان ک اپارتمان قوانین خودشو داره باید سکوت رو رعایت کنن.بالاخره خونه است کلاس درس ک نیست فقط موقع خواب دیروقت نباید خیلی سروصدا کنن به نظرم

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
شما احتمالا بیماری صدابیزاری دارید.میسوفونیا هم بهش میگن.

😥😥وویی دچارشم

خب این یه نوع اختلاله خیلیم شنیدم سخته اسمشو نمیدونم اما از صداهای ریز عصبی میشن صدای نماز غذا قاشق ...

😵‍💫🥺

همه مون یه اختلالایی داریم که خیلی وقتا نمیدونیم .همش اذیت میشیم و سر میکنیم .ولی الان که میدونی میت ...

تنبلیم میشه،ایشاالله حتما میرم