nafass_kjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 743 عنوان میشه خواهرانه بهم کمک کنین 85 بازدید | 5 پست واقعا نمیدونم برای رضایت خانوادم دیگه چیکار کنم هرچی شمع تراپی میکنم نمیشه به نظر شما چیکار کنم کسیو میشناسید کارش خوب باشه هر چی باشه ط..لسم .شمع تراپ 1404/08/23 | 22:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saraهستومه عضویت: 1404/06/03 تعداد پست: 118 اگه دوست داشتی بیشتر توضیح بدی من گوش میکنماما طلسم و اینا واقعا اثرات خوبی نداره گل....
nafass_kjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 743 اگه دوست داشتی بیشتر توضیح بدی من گوش میکنماما طلسم و اینا واقعا اثرات خوبی نداره گل.... خب شمع تراپی انجام میدم نمیشه واقعا خسته شدم 🥺نمیدونی دارم چه فشاری رو تحمل میکنم وقتی خانوادم دلیل منظقی ندارن طرف شرایطش خوبه الان چند ساله بلاتکلیفیم
saraهستومه عضویت: 1404/06/03 تعداد پست: 118 خب شمع تراپی انجام میدم نمیشه واقعا خسته شدم 🥺نمیدونی دارم چه فشاری رو تحمل میکنم وقتی خانوادم دلیل ... درسته من جای شما نیستم اما متوجه ام که چقدر میتونه برات سخت باشه....امیداورم خواسته ات با اون چیزی که صلاحته تو یه راستا باشن🩵رسیدن این سختیا ام داره...
nafass_kjkl مدیر استارتر عضویت: 1403/10/24 تعداد پست: 743 درسته من جای شما نیستم اما متوجه ام که چقدر میتونه برات سخت باشه....امیداورم خواسته ات با اون چیزی ک ... ممنونم ازت❤️اره واقعا سخته ولی اینکه زیر بار نمیرن بده