2777
2789
عنوان

جدا بشم یا نه

138 بازدید | 9 پست

امروز شوهرم رفته شهر دیگ از صبح ی جور دیگ مهربون بود همش پیام میداد برام کادو گرفته بود توجه می‌کرد در حالی که روزای عادی دریغ از یک حرف عاشقانه .هی هم لوکیشن زنده هشت ساعته میداد بعد قطع میکرد.بهش شک کردم پیش دوستش فوش دادم هرزه خیانتکار و اینا اونم منو برد خونه کتکم زد پیش مادرم و میگفت من خیانت نکردم و اینا ولی همه رفتاراش نشون میداد ی چیزی هست اخرشم گریه کرد و گفت نفرینت میکنم زندگیمو نابود کردی چون من گفتم میخوام جدا شم

آره جدا شو راحت بشه بنده خدا

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیوانه ای؟

حال خوبشو ، عاطفه اشو خراب کردی

جلوی دوستش بهش تهمت زدی

بعد میگی جدا بشم؟

کتک زدن که افتضاحه ولی کار توام کمتر از اون بد نبوده

چندسالته اخه

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

کار تو اشتباه بود جدا بشی متل من میشی تنها که هر روز آرزوی مرگ میکنی زن عمو منم همسرش خیانت کرده نشسته زندگیش می‌کنه عموم همه چیز تامین می‌کنه طلاق درد داره طلاق مساوی هست مرگ

قبلا هم که ی بار خیانت کرده بود دقیقا این مدل رفتار می‌کرد بعد چن‌روز مچشو گرفتم

مشکل تو آینه قدر زندگیت نمیدونی آدمها تا چیز دستشونه قدرشو نمیدونند از دست بدن فایده هم نداره اسی کارت اشتباه بود فحش دادی ندیده تهمت میزنی خدا نمی‌گذره از حق الناس

قبلا هم که ی بار خیانت کرده بود دقیقا این مدل رفتار می‌کرد بعد چن‌روز مچشو گرفتم

اوه پس اگه کرده بازم میکنه اگه شرایط رو داری طلاق بگیری اگه بعد از طلاق آسیب بیشتری نمی‌بینی