بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
منم از بچه هاي اينجا شنيدم كه ميشه ماماي همراه گرفت
یعنی چی ؟ چطور؟؟؟
از کجا گیر بیارم؟
چقد میگیره؟
بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
خودمو بکشم جز یکی دو نفر جواب نمیدن مگر اینکه عکس خودمو و جاریمو و مادر شوهرمو بزارم
خخخخخ
اتفاقا سوال منم هس
ببين من شوهرم تو بيمارستان بود يه پيرمرد بود كه بيچاره احتياج به يكي براي لگن گرفتن و اينا داشت خانمشم نميتونست بمونه پير بود يه مرد رو از خود بيمارستان گرفته بودن كه خدمه اونجا بود و يه مبلغي بهش داده بودن
خودمو بکشم جز یکی دو نفر جواب نمیدن مگر اینکه عکس خودمو و جاریمو و مادر شوهرمو بزارم
خوب میتونی تو بیمارستان به مرستار خصوصی بگیری کدوم بیمارستان میخوای زایمان کنی
ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد. ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم