یکی از فامیلای نزدیک عاشقم شده، اونم بدجور و واقعی، چندین ساله من حتی یبار نامزدی ناموفق داشتم، ولی اون براش مهم نیست و اصلا دوست نداره راجع به اون موقع حرف بزنیم و فقط منو میخواد هم خوشگل و خوشتیپه هم پسر سربراه و امام حسینی ای هس، درآمدشم خوبه بد نیس، تو کارش موفقه، مهربون و احساساتی و با اعتماد ب نفسه، و خیلی بی نهایت بهم توجه و محبت میکنه. مثلا یههه نمونه اش اینکه بهش گفته بودم گل دوست دارم و از بین رنگا آبی، رفته برام گل رز آبی گرفته، تو یه شهر دیگس ولی تا میگم پامیشه با سرعت میاد شهر ما، حتی حاضره بخاطرم بیاد شهر ما زندگی کنه، توجهش به همه چیزم هست و خیلی هوامو داره و متوجه کوچیک ترین ناراحتیم میشه. در برابرم هیچ غروری نداره و به شدت بهم احترام میذاره
اماااا هنوز نتونستم بهش علاقه مند شم، هفته ای یبار میاد هربار حدودا چهار ساعت میریم بیرون، همه چی اوکیه ولی زیاد نمیگیم بخندیم و من خیلی دوس دارم همسرم شوخ طبع و شاد باشه، نمیدونم تو این مورد چجوریه چون بیشتر جدی حرف میزنیم، و چون نمیتونیم خیلی ارتباط صمیمی گفتن خندیدنی بگیریم من حسی پیدا نمیکنم، واقعا نمیدونم چرا اینقد سنگدلم که تاحالا عاشق کسی نشدم... از طرفی من مذهبیم و همه خواستگاریام سنتیه و نمیدونم اگر اینو رد کنم، آیا بازم مورد اینجوری پیدا میشه ک منم عاشقش شم یا ن، چیکار کنم دوسش داشته باشم؟؟😭 دلم میخواد منم عاشقش شممم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اینکه کسی برای آدم پیدا شه که صد از صد باشه خیلی بعیده
لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمیگردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣
اول اینکه قشنگ سنجیده با نظر خانوادت پیش برو همه اولش خوبن به دست بیارن یه آدم دیگه میشن تو ببین طرف ...
خانوادش با اصالت، فامیل نزدیکیم از بچگی خیلی خونشون رفتیم، و واقعا خودشه، ادا اصول درنمیاره، جلسه اول چون از شهر دیگ بود با اینکه کلی تیپ زده بود ولی همون اول رفت تو اتاق لباساشو عوض کرد با شلوار کردی اومد رفتیم اتاق حرف زدیم😂😭
از یه پسر لاشی به شما نصیحت اگر نمیتونه بخندونتت ولی سعی میکنه یعنی پسر بی تجربه ای هست از لحاظ روابط ولی من انقد لاشی گری کردم بلدم این چیزارو خدا ببخشه