2777
2789
عنوان

بینی بزرگ بعد عمل

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قشنگم دستت با چاقو میبری سطحی تا یه هفته ورم داره حالا فکر کن دماغت کل چهارچوبش اومده پایین دوباره ر ...

منطقی بود عزيزم نه طبیعتا 

فقط گلم از عکس های بلافاصله بعد عملم نیمرخ بزرگه ها این ام طبیعیه؟

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

منطقی بود عزيزم نه طبیعتا فقط گلم از عکس های بلافاصله بعد عملم نیمرخ بزرگه ها این ام طبیعیه؟

من خودم پارسال عمل کردم ببین قبل عملت هم نیمرخت بزرگ بود ؟ اخه از بزرگ بودن چه منظوری داری یعنی بینیت بلنده؟ 

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

من خودم پارسال عمل کردم ببین قبل عملت هم نیمرخت بزرگ بود ؟ اخه از بزرگ بودن چه منظوری داری یعنی بینی ...

نه خوشگلم 

ببین بزرگ ینی قسمت انتهای بینی پایین اونجا بزرگه 

و این که بینی معمولا چند درصدش ورم میشه و کی میخوابه؟

نه خوشگلم ببین بزرگ ینی قسمت انتهای بینی پایین اونجا بزرگه و این که بینی معمولا چند درصدش ورم میشه و ...

ببین بعد عمل خیلیا میگن نمک نخور فلان نکن بیسار نکن اصلااا من رعایت نکردم ولی ورمم زود خوابید بستگی به بدنت داره تا ۱ماه نصف ورم میخوابه ولی بعدش هی کوچیک تر میشه من الان از بعد ۶ماه دیگه تغییر خاصی حس نکردم فقط خوب چسب بزن ماساژ هم باید بدی خیلیییی مهمه درد داره ولی تو قشنگ فشار بده حواست باشه صاف فشار بدی 

چه فرمی عمل کردی؟

ببین بعد عمل خیلیا میگن نمک نخور فلان نکن بیسار نکن اصلااا من رعایت نکردم ولی ورمم زود خوابید بستگی ...

طبیعی خوشگلم 

عزیزم ماساژ اونی که خودش گفته رو میدم 

و این که چسب بهتر زود به زود عوض کنم یا نه؟ به من گفته هفته ای دوبار 

طبیعی خوشگلم عزیزم ماساژ اونی که خودش گفته رو میدم و این که چسب بهتر زود به زود عوض کنم یا نه؟ به من ...

باهرحموم رفتن عوض کن چون خیس میشه دیگه کارایی نداره و کثیف میشه من تقریبا هر روز چسب عوض میکردم مال منم روبه طبیعیه یه قوس ریزی دارم خیلی خط بینیم صاف نیست یه قوس ملایم داره خیلی تابلو نیست اما قشنگه راضیم 

باهرحموم رفتن عوض کن چون خیس میشه دیگه کارایی نداره و کثیف میشه من تقریبا هر روز چسب عوض میکردم مال ...

عزیزم این قوس ملایم از کی خودشو نشون داد؟ 

عزیزم این قوس ملایم از کی خودشو نشون داد؟

از اول که گچمو باز کردم اونجا فرم اصلی بینیت معلومه همون هی کوچیک میشه برای زن داداشم صاف بود  الانم صافه بدون قوس

از اول که گچمو باز کردم اونجا فرم اصلی بینیت معلومه همون هی کوچیک میشه برای زن داداشم صاف بود الانم ...

مرسی مهربونم لطف کردی. 

گچ باز کرد 

اومد بهم نشون داد گفت اینا ورم هس و میره 

و وقتی بره قوس بینیت مشخص میشه 

دیگه نمیدونم