بچه ها من دستپختم خوبه، همیشه هم با اشتها غذا میخورم، مخصوصاً دستپخت خودمو. ولی تقریبا دو سه هفته ای هست که به دستپخت خودم خیلی بی میل شدم، خیلی زیاد. دو قاشق میخورم بدم میاد. به همسرم میگم چیزی توی غذاهام عوض شده؟ میگه نه مثل همیشه عالیه و کامل میخوره ولی خودم بدم میاد از غذاهام. چراااااااا
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
از بس پختی اینجور شدیمامان من آشپزیش عالیه الان ۵۵ سالشهباورکن ۱۰ سالیه غذا نمیخوره کلا از همه چی زد ...
نمیدونم... راه حلش چیه؟ امروز از بیرون غذا خریدیم، باوجودی که من غذای بیرونو کمتر میخوردم و غذای خودمو خیلی بهتر.. اما امروز کل غذای رستوران رو با لذت خوردم...
دیروز مهمون داشتم، مرغ شکم پر و قرمه سبزی پخته بودم. خواهرام چقد به به چه چه کردن، کلی خوردن همه، ولی خودم اصلا. همش باخودم میگفتم چرا غذام مث همیشه درنمیاد
مامانم الان به مرحله ای رسیده که غذای بیرونم دیگه نمیتونه بخوره از هرچی که گوشت و برنج داره زده شده ...
شوهرم میگه نکنه بهونه کردی که برا آشپزی خونه ، آشپز بگیریم😂 ولی واقعی میگم. و اصلا بیشتر از دو سه قاشق نمیتونم بخورم. و انگار واقعاً با دو قاشقش سیر میشم.