2777
2789
عنوان

جواب این پسره رو چی بدم

167 بازدید | 12 پست

اومده دایرکتم  تو درخواست پیاماس امروز تا به الان دوباره پی ام داده اولی گفت سلام خوبین ببخشید مزاحمتون میشم یه موضوعی هست در رابطه با ....( اسم داداشم) می‌خوام بهتون بگم من اصلا جواب ندادم الان بعد از گذشت پنج یا شش ساعت باز پیام داده اگه مهم نبود برام مزاحمتون نمیشدم چند روز پیش بهم ریکوئست داد همون لحظه حذف کرد امروز صبح با پیج پیویش قبل از پیام دادن باز حذف کرد  دوست داشته الان استوری از خودشو داداشم گذاشته بود دو شبه تو هیئت خواهرش به سره باهام حرف میزد شمارمو گرفت همیشه زیر نظرم داره یه جورایی پسره

البته داداشم با من بهره و حالش هم الان نمیدونم خوبه واقعا یا نه اینجا با ترکی نمیشه حرف زد بعدا پات حرف در میاد قبلنا یعنی هفت سال پیش هم خواستگارم بود

خودت فهمیدی چیشد؟ 

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه ماجرا رو گفتم آخه نمیدونم چجوری تصمیم بگیرم

پیچیده توضیح دادی

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

والا نفهمیدم چی گفتی ولی انگار میخواد باهات سر حرف باز کنه و ازت خوشش میاد 

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

نمیدونم چکار کنم جواب بدم ندم

جواب بده خب ببین چی میگه محترمانه جوابش بده 

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

جواب بده خب ببین چی میگه محترمانه جوابش بده

میترسم احساس کنه من دختر چیزم و قصدم جلب توجهشه آخه داشتم از مسجد هیئت بیرون میرفتم با مامانم، داشتم با مامانم صحبت می‌کردم خندیدم به حرف مامانم اینم نگاه کرد جلو در وایساده بود بعد من دهنمو بستم احساس کردم بد متوجه شده