deli___۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 6 عنوان ادمینی 65 بازدید | 5 پست خانما من خیلی به پول نیاز دارم ولی شرایط کار کردن تو بیرونو ندارم کسی ادمین تو اینستا بوده؟ میگن ماهانه پنج شیش تومن درامدشهاگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه لطفاا🩷 1404/08/23 | 21:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانازتکیدو عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 805 زیر ۸ ۹ تومن نی دیگه ساده ترین مدلش ثبت سفارش و پاسخ به دایرکته که ۸ ۹ تومن میدن بهت دیگه حالا اگه مهارت داشته باشی که فیلم و عکس ادیت بزنی یا سناریو نویسی کنی یا تحلیل پیج انجام بدی و فالور بکشی بالا یا کارای دیگه حقوقت حتی به ۵۰ ۶۰ تومنم میرسهباید یه پکیج مطمئن بگیری یاد بگیری خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤
deli___۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 6 زیر ۸ ۹ تومن نی دیگه ساده ترین مدلش ثبت سفارش و پاسخ به دایرکته که ۸ ۹ تومن میدن بهت دیگه حالا اگه م ... پیجی سراغ نداری شما؟
سانازتکیدو عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 805 پیجی سراغ نداری شما؟ عزیزم من شنیدم دیدو گرام پکیج خیلی کاملی ارائه میده تو اسپات پلیر هم هست ویدئوهای آموزشی شون و وقتی شما دیدی تموم شد یه نمونه کار ازت میگیرن اگه یاد گرفته بودی اسم شمارو به عنوان ادمین میزنن تو سایتشون و هرکی ادمین بخواد با شما تماس میگیره خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤
deli___۶ مدیر استارتر عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 6 عزیزم من شنیدم دیدو گرام پکیج خیلی کاملی ارائه میده تو اسپات پلیر هم هست ویدئوهای آموزشی شون و وقتی ... اهااخیلی ممنون از راهنماییت عزیزدلم❤
سانازتکیدو عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 805 اهااخیلی ممنون از راهنماییت عزیزدلم❤ عزیزی خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤