2777
2789

نمیخام دیگه با هیچ مذکری حرف بزنم چیکار کنم طرف بره 

میدونم شابد دروغ میگه ولی گفت خیلی دوست دارم و ی روز ولش کردم حالش بد شد 

میخام اینجوری نشه خودش بره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ما را به خیر تو امیدی نیست برو شر مرسان!

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

اگه یه درصدم خوشت نمیاد ازش بلاک کن اون زر میزنه

بلاکش کردم 

ازش خوشم میاد راستش 

ولی ازم کوچیک تره یکی دوسال و از طرفی هم درش نمیبینم جدی باشه من نمیخام وقتم هدر بدم 

وقتی بلاکش کردم خیلی حالش بد شد دوستاش بهم زنگ زدن ک هرکار بخای برات میکنیم فقط برگرد بهش و فلان 

بهش آسیب نزن، اون گناهی نکرده

یه کلام باهاش حرف بزن و بالغانه بهش بگو نمی‌خوای تو هیچ رابطه‌ای باشی، مشکلی هم از طرف اون نیست و اینا 

تمام

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.