2777
2789

کسی باشه که بهت پول قرض بده
بعد مثل وام بهش پس بدی
طوری که کمک بزرگی کنه بهت
یکی که مشکل مالی نداشته باشه

واقعا همچین کسی رو میشه پیدا کرد ؟

کاربری جدید نیستم ، همتونو میشناسم ، درخواست دوستی اکیدا ممنوع    🌝🕯🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خواهرم. همچین ادمی فقط دنبال سو استفاده هست. ولی خب میخوای چکار. بیزنس خاصی در ذهن داری؟

🥲

واسه همین گفتم مثلا یه خانوم اینطوری پیدا کنم

ولی ظاهرا نمیشه

نمیدونم اخه من اول راهم

بیزینس خاصی نه ولی خب بیزینسای کوچیک تو ذهنمه

اصلا اینکه اولش یه پول کامل و راحت در دسترس ادم باشه خیلی کمک کنندست

🥲واسه همین گفتم مثلا یه خانوم اینطوری پیدا کنمولی ظاهرا نمیشهنمیدونم اخه من اول راهمبیزینس خاصی نه ...

اگر جوان هستی برو دنبال یک کاری که حرفه به حساب بیاد و یادگیریش زمان بر باشه. فریاد رسی نیست. خودت هستی و خودت.  همچین خانمی هم نیست. مگر اینکه بیزنس خاصی واقعا در ذهنت باشه شاید بتونی کسی را متقاعد کنی سرمایه گذاری کنه. ولی چون خودتم ایده ای نداری کلا فکر همچین چیزی را هم نکن.  

اگر جوان هستی برو دنبال یک کاری که حرفه به حساب بیاد و یادگیریش زمان بر باشه. فریاد رسی نیست. خودت ه ...

چه حرفه ای بنظرتون خوبه ؟

بله کاملا درست میفرمایید

چه حرفه ای بنظرتون خوبه ؟بله کاملا درست میفرمایید

هر جایی میخوای بری با این ایده برو که در اینده میخوام همچین کاری خودم داشته باشم. مثال میگم: منشی مطب نشو. چون واقعا هیچی یاد نمیگیری. ولی چرا شاگرد عینک فروش شدن بهتره. چون یاد میگری چطور فروش بزنی، چطور خرید عمده کنی، چطور  لنزها را تراش بدی، و کل یک کاسبی را یاد میگیری. اونوقت هست که ادماده میشی برای راه اندازی کار خودت.  اونوقت همه حاضرن باهات همکازی و شریک شن. چون خاک اونجا را خوردی.  هر کاری که میری با این دید برو.  اصلا اصلا امید به کسی نداشته باش. اونجا دقیقا نقطه ای هست که موفقیتت شروع میشه.  

هر جایی میخوای بری با این ایده برو که در اینده میخوام همچین کاری خودم داشته باشم. مثال میگم: منشی مط ...

چه عالی گفتین 😍

دقیقا درسته

من اول راهم واسه همین تصمیم گیری واسم سخته فعلا

ولی میگم مثلا وام بگیرم یه کاریو راه اندازی کنم 

ولی نمیدونم چی بهتره

چه عالی گفتین 😍دقیقا درستهمن اول راهم واسه همین تصمیم گیری واسم سخته فعلاولی میگم مثلا وام بگیرم یه ...

ببین مثلا انلاین شاپ.  شما نباید موفق ها را بیینی خیلی ها جمع کردن. چون استمرار میخواد. میخوای این کار را بکنی بهتر هست بری از یک تولید بخری بگی من پورسانتی برات میفروشم. تا هم ضرر نکنی هم بدونی واقعا ایا اصلا ادم این کار هستی؟ خیلی کار هست مثلا میتونی ادیت ویدئو یاد بگیری.  الان تولید محتوا خیلی جواب هست. یا اصلا تولید کننده محتوا بشی.  الان بیزنس ها تبلیغشون تو اینستا را کلا میدن یک تیم انجام میده. وقتی تولید محتوا و ادیت بلد باشی خودت تیم جمع میکنی.  فقط نباید عجول باشی. خودت به چیزی علاقه نداری؟ 

ببین مثلا انلاین شاپ. شما نباید موفق ها را بیینی خیلی ها جمع کردن. چون استمرار میخواد. میخوای این ک ...

چقد پخته و با فکر جواب دادین

کیف کردم واقعا 

دقیقا من خیلی راجع به این موضوع تحقیق کردم

حرفاتون درستن

من خودم به زبان و طراحی علاقه دارم

و درست کردن یه تیم ، حالا هر زمینه ای که به کمک کردن به بقیه مربوط باشه

اتفاقا میخوام از این هفته تولید محتوا یاد بگیرم و تو سایتای مثل کارلنسر پروژه بگیرم ، به نظرتون همین خوبه ؟ چون جای معتبر دیگه رو نمیشناسم ، نمیدونم درسته غیر از سایتم کار راه بندازم یا نه

بیین فریلنسری سایت داره تو ایران ولی فریلنسری یک سری مشکلات داره که جهانی هست: بیمه نداره، حقوق معین نداره، تا کارت بگیره ممکنه طول بکشه مخصوصا اگر تخصصی نباشه. مثلا تصور کن بخوای تایپیست بشی بعنوان مثال.  خب کار راحتی هست کلی رقیب داری قیمت میاد پایین.  استرس زا هست. چون مثل کارمند دولت نیستی. لش کن اخرش پول بگیری.  باید کار خالص بدی.  ددلاین داری باید کار را سر وقت برسونی.  کارفرما اونجا بهت نمره میده.  میتونه با نمره منفی کلی مشتری را بپرونه.  ولی خب مزیتش اینه امکانات خاصی جز یک کامپیوتر یا گوشی نمیخواد (بسته به کار).  بدون سرمایه گذاری خاص.   تو به من بگو میخوای چی ارائه بدی؟ به من بگو چقدر از نظر مالی تو مضیقه هستی. مثلا ایا خانواده برای نیازهای اولیه همراهیت میکنند؟ 

بیین فریلنسری سایت داره تو ایران ولی فریلنسری یک سری مشکلات داره که جهانی هست: بیمه نداره، حقوق معین ...

نه متاسفانه

خانواده رو هم بار بزرگی میشه براشون

هم خودم نمیخوام اذیتشون کنم

دقیقا من این ماهی که دنبال کار گشتم تو سایت خیلی استرس کشیدم طوری که بعضی وقتا سرم درد میکرد بخاطرش 🤦‍♀️

بعد با خودم میگم اگه مثلا بخوام یه وام بگیرم به پشتوانه این کار نمیشه خیلی پیش رفت ، همش استرس دارم

البته من تا الان تو تایپینگ تمرکز داشتم

ولی الان میخوام تمرکزمو بزارم رو ادمینی و تولید محتوا که نمیدونم درسته یا نه

و همینطور ترجمه

چیزایی که انتخاب کردم فعلا همینان

که میخوام چند ماه خیلی وقت بزارم و به قول شما خودمو به حدی برسونم که تخصصی کار کنم، الانم کلا موندم چه کار درسته که بتونه اینده دار باشه

یا حتی اگه بتونم یه وام با مدرکم بگیرم باهاش چیکار کنم

یا اصلا الان برم سراغ چه شغلی

البته برای سال بعد کنکورم دارم میخونم ولی خب من به شغل دولتی تنها بسنده نمیکنم

بیین فریلنسری سایت داره تو ایران ولی فریلنسری یک سری مشکلات داره که جهانی هست: بیمه نداره، حقوق معین ...

و اینکه الان دارم خودمو از صفر میسازم دیگه

یعنی از نظر مالی و کار و همه چی فرض کنید صفر صفرم

و اینکه الان دارم خودمو از صفر میسازم دیگهیعنی از نظر مالی و کار و همه چی فرض کنید صفر صفرم

اگر واقعا بچه درس خونی هستی و دولتی میتونی چیزی بیاری که خوب باشه کل تمرکزت را بذار روی درس.  شما یک سال مانتو و چیتان پیتان خشگل نپوشی هیچ اهمیتی نداره. کسی برای زیبایی شما تره خرد نمیکنه.  پس من تاکیدم اول روی درس شما هست.  ولی اگر روزی خواستی بیای بیرون و تمرکز کنی روی کار ازاد مطمئن باش تایپ مایپ فایده نداره.  یک راه دیگه این هست که بگردی شرکت های تولید کننده محتوا زا پیدا کنی. یا اون هایی که خدمات اینجوری میدن. بعنوان کاراموز شروع کنی.  پسر نیستی وگرنه میگفتم برو تعویض روغنی، برق کشی و هزاران کار فنی. خیاطی مثلا خیلی بهتر از تایپ هست.  پول زود دستت بیاد ممکنه کلا از مسیر منحرف شی.  خیلی خانم ها االان میرن لوازم ارایشی میزنن. سودش عالیه.  به این هم فکر مباید کرد من پول ندارم مغازه بزنم    تجربه که به دست بیاری شریک مالی میشه پیدا کرد.   خلاصه برو ددی سایت. شاید اونجا بچه ها ایده های بهتری داشته باشن.