2777
2789

انشالله سه سال دیگه🤣💔

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ارشد پرستاری میخونم اما اطلاعاتم راجع به همه ی رشته ها به خصوص پزشکی زیاده چون رفیقام رزیدنت هستن ...

عزیزم یه سوال داشتم. دو و نیم درصد آزمون علوم پایه پزشکی استریت میشن یعنی میتونن اول آزمون تخصص بدن بعدا طرح عمومی رو بگذرونن. این برای ورودی های بهمن هم هست؟ یعنی ما یه نیمسال دیرتر میریم دانشگاه 

تو این سایت یه نفر گفت نه فقط برای ورودی های مهر صادقه این موضوع

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚

من ارشد پرستاری میخونم اما اطلاعاتم راجع به همه ی رشته ها به خصوص پزشکی زیاده چون رفیقام رزیدنت هستن ...

عالیه موفق باشین منم ابجیم سوپروایزر هست از اون میدونم خیلی زحمت کشین خدا قوت بهتون

عزیزم یه سوال داشتم. دو و نیم درصد آزمون علوم پایه پزشکی استریت میشن یعنی میتونن اول آزمون تخصص بدن ...

بله عزیزم حتی برای تعهدی ها هم برقراره این قضیه

ولی اگه خیلی شک داری میتونی از آموزش دانشگاه تونم سوال کنید ولی ربطی نداره شما اسفند یا شهریور میتونی علوم پایه بدی و اگه رتبه بشی استریت هستی ، تا سه بار فرصت داری آزمون بدی اگه قبول نشی تعلیق میشی 

اگه واسه علوم پایه استریت نشدی نگران نباش اصلا پره اینترنی هم هستش 😉

BSc in Nursing from TUMS| MSc Student in Critical Care Nursing at MUI👩🏻‍⚕️

بله عزیزم حتی برای تعهدی ها هم برقراره این قضیهولی اگه خیلی شک داری میتونی از آموزش دانشگاه تونم سوا ...

مرسی از راهنماییتون

یعنی بعد از فارغ التحصیلی می‌تونم طرح رو نرم تا نزدیک ترین تایم آزمون تخصص؟( درصورت استریت شدن)

چون مثل اینکه میگن تا دو سه ماه بعد حتما باید طرح و شروع کنی

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚