2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 22 پست

من هم روانشناسی خوندم

هم خودم تراپی رفتم

رفتن پیش روانشناس خیلی خوبه،مثل یه چراغ میمونه تو تاریکی که کمک می کنه مسیرت روشن بشه

ولی روانشناس معجزه نمی کنه

مشکلات روحیم مثل مشکلات جسمی نیستن که درمانشون فقط قرص وداروباشه

بعضی از گره ها به دست خودمونم باز میشن

می خوام بگم روانشناس خوبه ولی اگه شرایط رفتنشو نداری

اون فقط راهوبهت نشون میده وهدایتت می کنه

درنهایت این تویی که باعملت به مشکل غلبه می کنی

حالاهم که دوره ایه که گوشی هست واینترنت با کلی اپلیکیشن ودسترسی به دنیای اطلاعات

خودت تراپیست خودت باش

وازفردا به جای اینکه کنج اتاقت اشک بریزی دستتو به زانوهات بگیر وبلند شو وبرو دنبال حل مشکلت

ببین چه کاری به حال روحیت کمک می کنه همونارو انجام بده 

زندگیتو بساز

بنظرم طلایی ترین دوران تو الانه،هدرش نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو کتابخونه پارک تو پاساژ بگرد ی رفیقی پیدا کن یکم باهاش برو بیا فقط خونه نمون اگه عاملش محیط و جو خونست

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

عامل افسردگیت چیه اونو باید رفعش کنی من خیلی حالم بد بود هرروز هرروز بعد مدرسه تو حموم گریه میکردم ا ...

عامل خانوادس مخصوصا بابام یک ساله خیلی زجرمون داد معتاد شد ترکش دادیم،بی پولی ،دعوای زیاد تو خانواده و...

عزیزم افسردگی به بیماریه دیگه

قطعا انگیزه حرکت کردن نداری

شاید به خاطر هزینه درمان خودت نمیری پیش روانشناس نمی‌دونم

احتمالا از دست خانواده ت هم ناراحتی و زیاد دوست نداری کنارشون باشی ،خوب تلاش کنم از همین موضوع برای خودت انگیزه بسازی که بری بیرون از خونه و حسابی آفتاب بگیری و پیاده روی کنید چون خود نور کمک زیادی بهت می‌کنه

اگه بتونی سر کار بری که عالیه

اگه توی خانواده به فکرت نیستن خودت باید به خودت کمک کنی هر چند سخت باشه

و هر روز که تونستی یه قدم برای حال خودت برداری توی آینه به خودت آفرین بگو که قوی بودی و به حرکت مثبت داشتی

فکر کنم کمبود یکی از ویتامین های ب هم شدن میده بیماری رو 

سعی کن حداقل از لحاظ مکمل ها خودتو تامین کنی

بنظرم افسردگی و اظطراب واقعا بده خیلیا هم دست خودشون نیست

ممکنه بخاطر گذشته اختلاف های خانوادگی بی اهمیتی و تحقیر شدن یا بیماری خودت یا اطرافیانت  یا بار سنگین مسئولیت به شدت دچار مشکل بشی روانپزشک و تراپیست بهت قرص ضداظطراب و آرامش میده 

ولی سعی نکن مثل من از جمع یا بیرون رفتن کنار بگیری که بدترش می‌کنه 

یه موضوعی که افسردگیت تشدید میشه شندیدن موفقیت دیگرانه چون آدم ثابت میمونه و بقیه پیشرفت دارن تو بیشتر تو خونه و گوشه امنت میمونی

من خودم پنج تا دوست داشتم و عاشق جمع مهمونی و ورزش تخصصی شنام بودم ولی هیچ کدوم موقع که نیاز داشتم نبودم 

دوست این روزا مفهوم خودش از دست داده 

ببین به چه کاری علاقه داری روی همون کار کن ویدیوی آموزشی ببین داخل نت و وسایلش بگیر و درس کن 

من آتنام 2️⃣9️⃣ اسفند2️⃣3️⃣ ساله میشم .دختر شیرازی و ورزشکار 🏸💖 😇. دانش آموخته حسابداریم📊. هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏👩❤️👨💛.

راستی ورزش هم می‌تونه خیلی کمکت کنه

نمی‌دونم شهرتون چقدر کوچیکه

بعضی جاها مساجد یا فرهنگسراها نمی‌دونم دقیقا کجاها ولی جاهایی هستن که کلاسهای ورزشی گروهی خیلی ارزون یا حتی رایگان دارن

این جاها رو پیدا کن و برو 

باعث میشه هم توی جمع باشی و هم ورزش کنی که هر دوش برات عالیه

فقط لطفاً وقتی حمایت نمیشی از طرف خانواده توقعت رو بیار پایین و به خودت تکیه کن چون وقتی انتظار داشته باشیم و برآورده نشه حس شکست و کمبود حالتو بدتر می‌کنه

لطفاً به خودت اعتماد کن 

خیلی زود متوجه میشی از چیزی که فکرشو می‌کنی قوی تری 

به این فکر کن که خیلیا دوست دارن چه توی فضای مجازی و حتی خانواده ولی چون قدرت حمایت رو ازت ندارن خودشونو میزنن به اون راه 

لطفاً برای حال خوبت تلاش کن