2777
2789
عنوان

اینقدر خواستگار براتون مهمه

94 بازدید | 12 پست

چرا جدیدا هر چی تاپیک توی نی نی سایت میبینم سر شوهر و خواستگار و ازدواج کردن و بچه داشتن و ایناست ؟

یعنی الان هیچ هدف دیگه ای توی زندگیتون ندارین ؟

بعد تازه یه عده میان خودشونو تخریب میکنن که وای چرا خواستگار ندارم شوهر ندارم و فلان 

واقعا شرم آوره به خودتون بیاین خب 

اینقدر شوهر و خواستگار و ازدواج براتون مهمه که حاضرین خودتونو تخریب کنین که چرا ندارین؟

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدیدا نیستتقریبا همیشه همینجوری بودهجدیدا مدلای کودک همسری و ازدواج تو سن کم خیلی توش زیاد شده

وای آره البته من اینا رو هم قبلاً دیده بودم ولی کمتر 

چی بگیم والا اینام بخشی از زندگیه مثلا من الان باید برم به کارام برسم نشستم توی تاپیک میخونم:/

برو عزیزم 💖 ✨ موفق باشی 

کلا معمولا هرآدمی احساس کمبودچیزی رومی کنه که نداره

من خودم ۲۵ سالمه

متاهلم،راضیم هستم وشوهرمو خیلی دوست دارم

درسم خوندم لیسانسمو گرفتم

ولی خب فعلا مشغول به کاری نیستم

وقتی کسایی رومی بینم که مستقل ترهستن

بیشتر تلاش کردن ودرس خوندن وصاحب شغل دولتی شدن

درونم احساس خلا می کنم

دلم میخواد به یه جایی برسم

یه موفقیتی کسب کنم...

کلا معمولا هرآدمی احساس کمبودچیزی رومی کنه که ندارهمن خودم ۲۵ سالمه متاهلم،راضیم هستم وشوهرمو خیلی د ...

نه شما آدم نرمالی هستین آدمای خود تخریب و حسرت کش مشکل دارن

کلا معمولا هرآدمی احساس کمبودچیزی رومی کنه که نداره من خودم ۲۵ سالمه  متاهلم،راضیم هستم وشوهر ...

موفقیت همش با درس خوندن نیست زیوا یه کاریو شروع کن تو از هیچکس عقب نیوفتادی روی مستقل شدنت کار کن

ولــی ســبــز میشـیم یه‌ روز ؛ )!

برو عزیزم 💖 ✨ موفق باشی 

مرسی گل❤️

ولی خب منم باهاتون موافقم خود تخریبی خیلی مزخرفه، خودتون تخریب کنید اینجوریع که بعدش حتی بعضیا سو استفاده میکنن و شما رو به واسطه تخریبی که کردید تخریب میکنن، ادم باید عاشق خودش باشه هرجوری که هست با هر قیافه ای که داره. 

ولــی ســبــز میشـیم یه‌ روز ؛ )!