2777
2789
عنوان

انرژی منفی

41 بازدید | 2 پست

دوستان خواستم به چیزی رو بگم که خودم بارها تجربه کردم گفتم اینجا هم درمیون بزارم سعی کنید کمتر از تفریحات و خرید کردن و کلا خوشی ها ی زندگیتون رو بازگو کنید برا بقیه به خصوص تو سایت زیاد دیدم حالا اونایی که میخان نظر بگیرن رو‌ نمی‌گم اما خیلیا متاسفانه از جنبه های مثبت زندگیشون مدام میگن هرچند که در واقعیت هرکس تو این دنیا حداقل  یه کم و کسری داره اما خدای نکرده وقتی از جنبه های مثبت زندگیمون مدام تعریف میکنیم خیلیا دلشون می‌شکنه و مقایسه میکنن همون آهی که طرف می‌کشه همون لحظه به شخص مورد نظر سرایت می‌کنه چون قانون کائنات اینه که باعث تولید هر انرژی تو جهان بشی بهت برمیگرده  مثلا یه دلیل چشم زخم همینه  اما حالا برعکسش وقتی یه نفرم خوشحال میکنی همون لحظه اون انرژی مثبت بهت برمیگرده  بخاطر همینه که مثلا صدقه انرژی منفی ها رو دفع می‌کنه سعی کنیم جایی که می‌دونیم یسری حرفا دل دیگران رو میشکونه از گفتنش صرف نظر کنیم  از تجربه خودم گفتم اصلا خدا هیچ چیزی رو بد خلق نکرده اگر به دیدگاه قانون قطبیت به هرچیزی نگاه کنیم میبینم که یه چیز بد به همون اندازه که بده به همون اندازه هم بجاش می‌تونه خوب باشه باور کنید اگر ترس از چشم زخم و.. نبود خیلیامون دل همدیگه رو با رخ کشیدن نعمتامون میشکوندیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB