2777
2789
عنوان

زن دوم

169 بازدید | 16 پست

بچها خواستگارم داشت درمورد یکی از فامیلاشون صحبت می‌کرد که سنش بالاس و چقدر پرانرژیه و امید به زندگی داره. من گفتم آفرین بهش. چطور انقدر قویه. گفت آخه دو تا زن داره😐😑

بعد شبش کابوس میدیدم که یه دختری رو دید همینجوری که با هم بودیم، بعد با سرعت رفت سمتش گفت زن دوم من میشید؟ 

اینم بگم خودش خیلی مذهبیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه مذهبیا فرق دارن حالا با بقیه ..که میگی مذهبیه ،اینا که مرد چند تا زن بگیره هم‌مخالف نیستن اصلا🤣🤣🤣

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

مگه مذهبیا فرق دارن حالا با بقیه ..که میگی مذهبیه ،اینا که مرد چند تا زن بگیره هم‌مخالف نیستن اصلا🤣 ...

😶اتفاقا توی کابوسم رفت سراغ یه دختر مذهبی محجبه

اما اصن درمورد چند همسری ازش نپرسیده بودم دیگه گفتم اینا واضحهه. اما ازش غیر مستقیم میپرسم

فکر کردم فقط،منم که حس منفی گرفتمیعنی چی چون دوتا زن داره؟!!!

بنظرم پر انرژی بودنش به چیز بر میگرده ، اخه با دوتا رابطه جنسی داره دیگه 🤣🤣گفته سنشم بالاست انگار حسودیش شده ..🤣🤣🤣بدش نیومده 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بنظرم پر انرژی بودنش به چیز بر میگرده ، اخه با دوتا رابطه جنسی داره دیگه 🤣🤣گفته سنشم بالاست انگار ...

یکیشون از این خانما مریض و روی جا افتاده شده ظاهرا

چند تا از بچه هاشم مردن توی جوونی

😶اتفاقا توی کابوسم رفت سراغ یه دختر مذهبی محجبهاما اصن درمورد چند همسری ازش نپرسیده بودم دیگه گفتم ...

مشخصه در موردش حرف میزنن..مردها وقتی یه جا جمع میشن از این حرفها میزنن..لابد با اون‌طرف هم راحتن که با وجود دو زن حالش خوبه ،اینم اومده گفته،بعدم خواستگارته یه کم‌ببشتر فک کن حرف عجیبی زده ..