2777
2789
عنوان

کنکوریای بیچاره بدبخت و فلک زده تشریف بیارید غر بزنم☕️🍬

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 49 پست
من پیراپزشکی اوردم هرچی گفتن برو نرفتمفقط دندون برم برمگیردمانگار ب زور میخان شوهرم بدن ب ی افغانی ا ...

انتخاب رشته کردی یعنی؟ 

شنیدم اگه دولتی بیاری سال بعدش کنکور نمیشه داد

دندون خیلی خوبهه

امسال صدتو بزار حتما میتونییی

خب انشالله میاری امسال

ایشالا همچنین

دندون سخته باید خودمونو بکشیم 

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

انتخاب رشته کردی یعنی؟ شنیدم اگه دولتی بیاری سال بعدش کنکور نمیشه داددندون خیلی خوبههامسال صدتو بزار ...

ن اگ انتخاب رشته میکردم ک نمیشد کنکور بدم

مشاور گفت انتخاب کنم میاری گفتم ن

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

ایشالا همچنیندندون سخته باید خودمونو بکشیم

خیلی منطقه یک باید زیر ۷۰۰ ۸۰۰ بای برای دولتی

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

خیلی منطقه یک باید زیر ۷۰۰ ۸۰۰ بای برای دولتی

کی شروع کردی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اخه دندون تعهدی فرق میکنه اینجوری که باید رتبه ات زیر ۷۰۰ اینا باشه😭

چ فرقی میکنع تعهدیش؟؟

خب منم میخوام خودمو جر بدم واسه زیر ۷۰۰ 

رتبه ات چند بود حدودا

والا اجی هیچی نخوندم بخدا مرور ک اصلا فقط رفتم سرجلسه ب قصد ازمون قلمچی

شدم ۲۴هزار

کی شروع کردی

هنوز هیچی شرو نکردم باورت میشه

میاید تو تلگرام گپ بزنیم درس بخونیم باهم؟

ن بنظرم توم نرو چون تایم میگیره