2777
2789

بفرمایید چایی و شیرینی

موز میل کنید

اقا دیه پدرم در اومد ۲۱سالمه

ن تیپم دست خودم هس

ن گوشی دارم (بابام میگ بخوای میخرم ولی چون درس داری راضی نیستم نمیخونی اگ بخرم)

ن ناخن میزنم

ن روتینی چیزی

رفتم استوریای همکلاسیامو دیدم خودم ریختم پشمام موند

انقد باکلاس بودن همش عکس تو کافه اینور اونور

ولی رشته خاصی نیاوردن حتی پیرا رفتن ازاد...

من همش تو حسرت دندون موندم

چون بابام میگ تا نری دانشگاه از ماشینو گوشی و تیپو اینا خبری نی

شما چ خبرا

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

منم دندون میخوام🫠

بیخیال اینده مهمه غصه نخور

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لپتاپ بخر بدردت میخوره

ایپد دارم

دردم اینا نیست 

دردم اینه زندگی نکردم

رو سنگ قبرم بنویسید چشش زدن💔اگه عکسمو بفرستم هزینه لیزرتون کم میشه!حتما میپرسید چرا؟چون از شدت خشگلیم پشماتون میریزه:)برمنکرش لعنت بلند بگو آمین

منی که خودم خودم و ازینا محروم میکنم چیی😭😂

منم خودمو محروم میکنم چون میگم اول باید دکتر شی بعد

الا بیخود اینارو بخری خودت مفت می ارزی اینهمخ هزینه کنی

یکم دیگه برا پول قلمچی و کتاب تست و ماز و کلاسینو باید کبدمو بفروشم

نفروش تو تلگرام ببین محبوری اخه

منم فردا امتحان فیزیک دارم

تروخدا بخون نمون پشت

من موندم بدبخت شومه

به منم گفتن قبول شی ماشین میخریم برات ولی خبری نیس😂😂 زیاد دلشو به بعدش خوش نکن😂😂

ن بابام ماشین بازه خودشم اصرار ک برو گواهینامه بگیر

دردم ماشین نیس اخه

دوس دارم زندگی کنم اخه

منم دندون میخوام🫠بیخیال اینده مهمه غصه نخور

هوف پشتی؟