2777
2789
عنوان

کات کردم🙂💔

170 بازدید | 23 پست

💔🙂خالم خیلی بده دعا کنین آروم بگیرم

نمیخواستم اینجوری بشه مجبور شدم وقتی میدیدم هیچی عوض نمیشه چیکار باید میکردم

چند سری بهش گفتم تموم کنیم نزاشت این سری هیچ اصراری نکرد گفت هرجور خودت راحتی 🙂😅الان من چیکار کنم بدون اون؟😅

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتا زندگی بدون ادمای دیگه بهتره

باور کن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بلاک و تمام ب خودت برس وقتت حروم نکن

نمیتونم آخه🙂

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

الله اکبر هجده سالته

عشق سن نمیشناسه ۱۹ سالمه بعدم 

ادمای دنیا که به پایان نرسیدن اون تورو از دست داد نه تو

🙂💔فکر اینکه بعد من بره با یکی دیگه دیوونم میکنه

عشق نیس بچه بازیه

شما بزرگی بسه

زندگی اگه خودت به خودت سخت نگیریو غصه بیخودی نخوری زود کنار میای باهاش مگه نه ماها عذاب میکشی مثل خودشون باشین بیخیال اون الان داره عشقو حالشو میکنه تو هم پاشو به کارات برس به خودت برس موزیک گوش کن بیخیال