واسه داداش بزرگترم واسه تولدش ساعت تا یه تومن بخرم یا نه.حس میکنم خیلی ناراحته اینروزا دلم خیلی براش میسوزه مادرمونم بالا سرمون میست با بابامم انقدر مشکل داره که نگم.به ساعتو اینچیزام علاقه داره اما نداره.ولی خب اون خودش پارسال روز دختر ۲۰۰ داد بهم.یبارم برام کابل شارژ خرید.میگم حالا اون تاحالا برام اینطور خریدی نکرده من براش بخرم؟البته تولدش حللاها نیست خیلی مونده.ولی خیلی افسرده شده نمیدونم چیکار کنم براش.دوستی نداره با کسی هم تاحالا رابطه عاطفی نداشته.دلم براش میسوزه گناه داره.همشم به مشکل میخوره هر کار میخواد بکنه.چه کار چه زندگیه عادی.
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا بابات باید بینتون اینجوری تفرقه بندازه؟اونمب هم فکرت بود به هرحال، شاید دستش خالی بود یا مشکلی د ...
اره دستش خالی بوده.بابام دیوونه شده.همین چند روز پیش زد سرشو شکوند.وقتی با من مشکل داره پیش اون از من بد میگه وقتی با اون مشکل داره از اون پیش من.فکر میکنه خودش خیلی ادم خوبیه.
با هـوایــی ابـــری بـــه فکــر روز هـای روشــــن...♡ خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت کـن... انقـــدر خوشبخــت کن... کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـن♡