2777
2789
عنوان

خانواده

90 بازدید | 13 پست

من مادرم یکساله داره خیانت میکنه باهاش حرف زدم گفتم مامان بخدا این کارت درست نیست اگه ناپدریم بفهمه ابرومونو میبره حداقل به فکر من و ابجیام باش کلی باهاش حرف زدم گفت باشه دیدم نه بابا ول کن نیست رفتم با خالم حرف زدم حداقل کمکم کنه ولی همچیز رفت به مامانم گفت بعدشم گفت به دخترت اعتماد نکن ابروتو میبره ولی من فقط خواستم کمک کنم مامانم همش داره نفرینم میکنه حتی غذا و اب هم برام حرام کرده ولی بازم داره خیانت می‌کنه 😔💔

دردناکه

دیوار های بیمارستان بیشتر از مسجد ها دعا شنیده اند...فرودگاه ها بیشتر از عروسی ها بوس و بغل واقعی دیده اند...آدم های مرده بیشتر از آدم های زنده گل گرفته اند...چون پشیمانی قوی تر از قدردانی است! مدت زیادی در این تن نخواهید ماند، شریف زندگی کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بر دلت دختر

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اینم یه تاپیک خیانت دیگر

یکساله خفه خون گرفتم ولی دلم بر ابجیام سوخت داشت به ابجیامم یاد میداد با اینکه بچه هستن خیلی تذکر دادم به مادرم ولی به خاطر اون شخص کتکم زد