2777
2789
عنوان

کارم زشت بود❓️

113 بازدید | 11 پست

یک دختری هست توی کلاسمون که همیشه بعد از تموم شدن کلاس جزوه‌اش رو میفرسته توی گروه کلاسی. همهٔ بچه‌ها هم به جزوه فرستادن میشناسن ایشون رو. اینجوری‌ان که اگه خانم فلانی نباشه کلاس ما جزوه نداره.

این دفعه جزوه فرستاد اما جزوه‌ای که فرستاد کامل نبود. دقیق‌تر بگم؛ استاد ماده‌های قانونی رو بررسی کرد سر کلاس و همینجوری میگفت مثل باقی اساتید دیکته نکرد که بنویسیم، کسی هم نمی‌نوشت. من نوشتم و وقتی دیدم جزوهٔ ناقص فرستاده، فقط اون قسمت‌هایی که ناقص بود رو فرستادم تا تکمیل بشه و برخورد بدی داشت اینجوری که انگار فقط اون باید جزوه بفرسته و من الآن این کار رو ازش دزدیدم. دوست خودمم هست...

به نظرتون واقعا کارم اشتباه بوده؟

دو تاپیک‌ برای من 

نه

بهش میگفتی بجای ناراحتی جزوت و کامل بنویس عسیسم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه اصلااون دیگه خیلی جوگیر شده

درک نمیکنم برای چی چپ و راست جزوه رو میفرسته توی گروه. اصلا نمیزاره استاد از در کلاس بره بیرون تا قبل رفتنش میفرسته

دو تاپیک‌ برای من 

نهبهش میگفتی بجای ناراحتی جزوت و کامل بنویس عسیسم

یکی دو تا پسر خودشیرین کلاس هم اومدن گفتن که ما فقط جزوه‌های خانم فلانی رو میخونیم که بعدش حذف کردن

دو تاپیک‌ برای من 

نه جانم بیخیال سخت نگیر اعصاب خودتو درگیر همچین موضوع مسخره ای نکن کلی خاستی کمکی کنی بهش اونو ی طور ...

به خاطر این که فقط اون جزوه میفرسته، هر کی دیگه جزوه بفرسته اصلا محلش نمیدن بچه‌های کلاس

پشت دستم رو داغ زدم جزوه بدم به یکیشون

دو تاپیک‌ برای من 

به خاطر این که فقط اون جزوه میفرسته، هر کی دیگه جزوه بفرسته اصلا محلش نمیدن بچه‌های کلاسپشت دستم رو ...

الهی عزیزم عیب نداره سخت نگیر تو خاستی لطف کنی در حقش اما کسی نمیدونه اینو 

بیخیال 

❤️ولی قلبم اکلیلی شد واسه کاری ک کردی مهربونی ازت میباره 

شماهم سعی کن بهش فک‌نکنی خودت اذیت میشی ارزش نداره