2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب جز اون جای دیگه هست؟ پارچه اینا چطور

برای خرید پارچه قیمت مناسب توحید، خیابان ۱۴ متری امام حسین تو اون راسته بازار پارچه فروشان هر چی دیدی قیمتش از بقیه جاها مناسب تره

و بعدش پارچه سرای ترمه که مسیرش فرق داره

زنگارکی کلا راسته بازارهاما به عنوان کسی که زنگارکی زندگی می‌کنه هیچم ارزان نیست :/مگه مغازه های به ...

اخه الان همه جا گرونه به نسبت بقیه میگین گرونه؟ یا کلی 

ب جز اون جای دیگه هست؟ پارچه اینا چطور

زنبیل آباد و پاساژهای اطراف حرم هستن

یه جایی هست ب اسم آلتون که ی سوله ماننده تو بلوار غدیر کوچه ۴۴فک کنم نزدیک فروشگاه آمال اونم زنانه و مردانه و بچگانه داره قیمتش خوبه 

برا پارچه هم پاساژ موسی بن جعفر همون نزدیک حرمه نزدیک پاساژ الغدیر هم پارچه های خوبی داره هم قیمتاش خوبه 

کلا اون پاساژ ی طبقش مال پارچس هرچی بخوای پیدا می‌کنی 

پاساژ حجت برا چادر و کفش خوبه البته لباسم داره ولی قیمتاش کمی بالاس 

اخه الان همه جا گرونه به نسبت بقیه میگین گرونه؟ یا کلی

قیمتاش خیلی با بقیه جاها فرق نداره 

گاها من رفتم از زنبیل آباد و صفاییه پوشاک کامل خریدم از زنگارکی هم ارزون تر بود اما زنگارکی چون راسته بازاره

و پاخور مشتری داره مثل سر گردنه گرون میده 

ببین تنوع هست میتونی کل پوشاک اعضای خانواده رو ازش بخری اما ارزون نیست 

زنگارکی کلا راسته بازارهاما به عنوان کسی که زنگارکی زندگی می‌کنه هیچم ارزان نیست :/مگه مغازه های به ...

عزیزم عمده فروش لباس توی قم کجاست هست؟ بجز زنگارکی 

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.

همون زنگارکی خیابان بقلش چمران کلا عمده فروشی لباسه

فقط همونه اونو رفتم جای دیگه نداره؟

اگه تونستین یه صلوات برا فروش بیشتر برام بفرستین بهم بگین که فرستادین ۵ تا براتون میفرستم💚) زندگی یک فهم است ، فکر زنجیر کنی یا پرواز ، در همان خواهی ماند.... از رجبعلی خیاط پرسیدند چرا اینقدر آرامي؟گفت : بعد از سالها مطالعه و تجربه، زندگي خودرا بر پنج اصل بنا کردم:*دانستم رزق مرا دیگری نميخورد ، پس آرام شدم!*دانستم که خدا مرا ميبيند ، پس حیا کردم!*دانستم که کار مرا دیگری انجام نميدهد ، پس تلاش کردم!*دانستم که پایان کارم مرگ است، پس مهیا شدم!*دانستم که نیکي و بدی گم نميشودو سرانجام به سوی من باز ميگردد ،پس بر خوبي افزودم و از بدی کم کردم!و هر روز این 5 اصل را به خود یادآوری ميكنم.